Victoria Beckham a publicat imagini cu vedetele care au participat la nunta de 4 milioane de dolari a fiului său. Multe invitate i-au purtat creaţiile

13 aprilie, 2022
1 victoria si david beckham plus invitatii la nunta jpg jpeg

Victoria Beckham a trecut peste emoţiile marelui eveniment de sâmbătă, nunta fiului său. Soţia lui David Beckham şi renumitul fotbalist au fost socrii mari.

Evenimentul cu ştaif s-a desfăşurat în Florida, pe unul dintre domeniile luxoase deţinute de familia Peltz, familia miresei. Nicola Peltz în vârstă de 27 de ani s-a căsătorit cu Brooklyn, mai tânăr cu 4 ani decât ea şi o mulţime de celebrităţi le-au fost alături.

Victoria Beckham a publicat pe contul său de socializare imagini cu câteva dintre vedetele prezente şi le-a mulţumit tuturor doamnelor care i-au purtat creaţiile, ea fiind şi un cunoscut designer.

Fosta Posh Spice le-a îmbrăcat pe cele mai apropiate prietene, pe câteva membre ale familiei, dar şi-a creat şi propria rochie pentru ziua cea mare, o superbă ţinută argintie.

Eva Longoria a purtat, de asemenea, o ţinută creată de Posh. ”Sunt obsedată de ţinuta mea de aseară”, a scris fosta nevastă disperată pe contul său de socializare.

Rochia neagră este spectaculoasă, costă 1200 de dolari şi va fi în curând lansată, Eva Longoria fiind printre primele persoane care au purtat-o.

Şi iubita lui Marc Anthony a fost îmbrăcată de Victoria! Superba Nadia Ferreira a purtat o rochie bleu spectaculoasă, listată la 1700 de dolari.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}