Victoria Beckham, declarație neașteptată: ”Acum e de modă veche să fii slabă. Femeile vor rotunjimi”

17 mai, 2022
Victoria Beckham (3) jpg

Surprinzătoare concluzie venită tocmai din partea uneia dintre cele mai subțiri vedete.

Soțul său, David Beckham, făcea furori în presă anul trecut, după ce a declarat că dieta Victoriei este mega restrictivă și că toată viața a mâncat, cel mai mult, pește și legume.

Victoria Beckham (2) jpg

Cu toate acestea, firea disciplinată a artistei nu o împiedică să observe tendințele actuale. Ea a făcut câteva declarații revistei Grazia, într-un interviu publicat luni.

Vedeta consideră de modă veche silueta prea slabă, fără forme, și e de părere că acum femeile vor să aibă rotunjimi apetisante. Vor sâni vizibili și fund bombat. Britanica în vârstă de 48 de ani a spus că și-a petrecut o parte din pandemie lucrând în Florida, iar asta a ajutat-o să înțeleagă cum vor femeile contemporane să arate. ”La Miami, sunt foarte multe femei cu forme și se simt bine așa. Se plimbă destul de sumar îmbrăcate și arată fantastic. Se mândresc cu corpurile lor, emană încredere. Stilul și atitudinea lor mi se par eliberatoare.”

Victoria are 4 copii și recent a fost soacră mare, după ce fiul cel mare s-a căsătorit. Ea spune că îi place ca fiica sa în vârstă de 11 ani să le privească pe aceste femei libere și mândre de ele însele.

Victoria Beckham (4) jpg

Cu toate acestea, Victoria este subțire ca o liană și o împătimită a exercițiilor cardio. Ea explică: ”Nu e vorba să ai o anumită măsură la haine. Ci să fii mulțumit și împăcat cu cine ești. Aici e secretul. Eu am găsit un echilibru între distracție și disciplină. Mănânc sănătos și fac mișcare. În tinerețe, acest echilibru e mai greu de păstrat, însă la maturitate îl înțelegi. Pentru mine asta funcționează”, a adăugat Victoria în interviul pentru Grazia.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg