Victoria Beckham, declarație neașteptată: ”Acum e de modă veche să fii slabă. Femeile vor rotunjimi”

17 mai, 2022
Victoria Beckham (3) jpg

Surprinzătoare concluzie venită tocmai din partea uneia dintre cele mai subțiri vedete.

Soțul său, David Beckham, făcea furori în presă anul trecut, după ce a declarat că dieta Victoriei este mega restrictivă și că toată viața a mâncat, cel mai mult, pește și legume.

Victoria Beckham (2) jpg

Cu toate acestea, firea disciplinată a artistei nu o împiedică să observe tendințele actuale. Ea a făcut câteva declarații revistei Grazia, într-un interviu publicat luni.

Vedeta consideră de modă veche silueta prea slabă, fără forme, și e de părere că acum femeile vor să aibă rotunjimi apetisante. Vor sâni vizibili și fund bombat. Britanica în vârstă de 48 de ani a spus că și-a petrecut o parte din pandemie lucrând în Florida, iar asta a ajutat-o să înțeleagă cum vor femeile contemporane să arate. ”La Miami, sunt foarte multe femei cu forme și se simt bine așa. Se plimbă destul de sumar îmbrăcate și arată fantastic. Se mândresc cu corpurile lor, emană încredere. Stilul și atitudinea lor mi se par eliberatoare.”

Victoria are 4 copii și recent a fost soacră mare, după ce fiul cel mare s-a căsătorit. Ea spune că îi place ca fiica sa în vârstă de 11 ani să le privească pe aceste femei libere și mândre de ele însele.

Victoria Beckham (4) jpg

Cu toate acestea, Victoria este subțire ca o liană și o împătimită a exercițiilor cardio. Ea explică: ”Nu e vorba să ai o anumită măsură la haine. Ci să fii mulțumit și împăcat cu cine ești. Aici e secretul. Eu am găsit un echilibru între distracție și disciplină. Mănânc sănătos și fac mișcare. În tinerețe, acest echilibru e mai greu de păstrat, însă la maturitate îl înțelegi. Pentru mine asta funcționează”, a adăugat Victoria în interviul pentru Grazia.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg
Femeile Presley jpg
musk și vivian PNG
Lopez în vizită (6) jpg
DeniseRichards PNG
1 sandra bullock jpg jpeg
Papa Francisc ingenuncheat de problemele de sanatate (1) jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (8) jpg
Laura Cosoi a nascuta treia fetita (1) jpg
6 michelle obama 58 de ani mai iubita decat jill biden si melania trump 4 jpg jpeg
2 Vladimir Putin, Alina Kabaeva profimedia 0571684002 jpeg
Tily Niculae jpg
profimedia 0661332850 jpg
Meryl Streep jpg
Shakira (3) jpg
George Michael jpg
Emme fiica lui Jennifer Lopez e de genul neutru ei (1) jpg