Victoria Beckham mănâncă acelaşi lucru în fiecare zi, de 25 de ani. Ce spune David despre soţia sa, detalii inedite legate de fosta Posh Spice

4 februarie, 2022
1 capturebeckham1 png png

Dezvăluire incredibilă a lui David Beckham. Sportivul a oferit câteva detalii inedite legate de stilul de viaţă al Victoriei.

Fosta Posh Spice e adepta varietăţii doar când vine vorba de modă. Căci dacă ne referim la alimentaţie, soţul său a mărturisit că la acest capitol, monotonia este cuvântul de ordine. Căci Victoria mănâncă acelaşi meniu în fiecare zi.

Să fie acesta secretul siluetei sale fără cusur?

Victoria Beckham este ca o trestie, îşi menţine silueta adolescentină fără probleme. Dar acum înţelegem şi de ce!

David Beckham a fost invitat în podcast-ul “River Cafe Table 4”, unde a făcut câteva dezvăluiri uimitoare şi intime. A dezvăluit o informaţie interesantă despre soţia sa: în ultimii 25 de ani, a mâncat acelaşi lucru în fiecare zi!

”Din păcate, sunt căsătorit cu o persoană care mănâncă acelaşi lucru în fiecare zi, de 25 de ani! De când o cunosc pe Victoria, mănâncă doar peşte la grătar cu legume înăbuşite. Foarte rar face o excepţie. O singură dată îmi amintesc că a gustat din ce aveam eu în farfurie şi a fost uimitor! A fost una din serile mele preferate, nu-mi amintesc ce mâncam, dar nu s-a mai întâmplat de atunci, iar asta fiindcă era însărcinată cu Harper.”, a concluzionat, amuzat, David.

Şi nu este o glumă. Victoria însăşi a vorbit despre cât de pretenţioasă este la mâncare. Nu consumă ulei, unt sau sosuri de niciun fel. Dacă vrea o gustare, mizează pe o felie de pâine integrală cu puţină sare deasupra.

În schimb, David Beckham a spus că adoră mâncarea evreiască, pe care o consuma frecvent în copilărie. De asemenea, el adoră să gătească şi încearcă să afle cât mai multe reţete din bucătăriile locale, mai ales că în meseria sa a fost transferat de atâtea ori de la un club la altul şi a avut ocazia să se familiarizeze şi cu preparatele specifice fiecărei ţări.

Foto: Getty, Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg