VIDEO Ana Baniciu îi dă replica Danei Budeanu: "E munca mea şi nici nu vreau să mi-o aprecieze ea. Vreau doar să tacă. Atât."

12 ianuarie, 2022
1 ana baniciu vs dana budeanu jpg jpeg

Invitată la podcastul lui Radu Ţibulcă, fiica lui Mircea Baniciu a vorbit despre cum a ajuns ţinta criticilor designerului de modă.

Chiar dacă nu mai face "poliţia modei", dând verdictul de "bine" sau "prost îmbrăcat", Dana Budeanu nu e un personaj ale cărei vorbe pot fi uitate uşor, mai cu seamă de cei pe care i-a luat, de-a lungul anilor, în colimator.

Una dintre ţintele criticilor sale a fost şi cântăreaţa Ana Baniciu, care a fost supusă nu doar unei analize vestimentare, ci şi uneia a stilului de viaţă, cu toate că fiica lui Mircea Baniciu i-a fost chiar clientă.

Dana Budeanu… de la care am cumpărat o rochie acum mulţi ani. A fost o chestie, mă rog… Eram cu Lala Band, cu «Pariu cu viaţa». Trebuia să cumpăr rochia asta ca să ne prezentăm la un eveniment. Poate va vedea vreodată acest podcast şi să-i spun că eu mi-am dat banii de pe un turneu cu Lala Band, de pe multe cântări cu Lala Band şi am plătit o rochie de-ale ei. După care o vedeam pe YouTube cum vorbea în nenumărate rânduri despre mine."

Cel mai mult, însă, a supărat-o faptul că designerul i-a criticat stilul de viaţă.

"La un moment a fost un lucru care m-a deranjat foarte tare. A zis: «Dacă stai într-o sărăcie de casă mai bine nu te mai posta». Sărăcie sau nu… este o casă pe care eu mi-am dorit-o cu tot sufletul. Nu cred că mi-am dorit ceva mai mult decât casa asta în care stau. Nu cred că am muncit mai mult pentru ceva decât pentru casa mea. E munca mea şi nici nu vreau să mi-o aprecieze ea. Vreau doar să tacă. Atât. (…) Are o răutate, dar e o femeie foarte deşteaptă. Îşi face reclamă pe spatele altor femei sau altor oameni care se îmbracă cum se îmbracă. Poate nici mie nu-mi plac ţinutele făcute de ea, dar e o chestie de gust aici”, a mai spus artistaîn podcastul ui Radu Ţibulcă.

În acest context, Ana Baniciu, refuză să mai meargă la evenimente atât de des, pentru a nu se mai supune criticilor: "La noi era cu tematică. Stai… dă telefoane. Ia pe cineva să te îmbrace, sună. Fă programare la salon, machiază-te, fă-te la păr. Şi a doua zi aşteptai şi tu să vezi la TV. Oamenii munceau gratuit, pentru că sunt bartere… Eu practic mă duceam acolo şi îi reprezentam şi pe ei. A doua zi deschideam televizorul şi vedeam… Dana Budeanu: «A arătat ca…», Botezatu: «E mică de statură, e îndesată, rochia îi vine prost». Te desfiinţau. Şi de ce să mai merg eu la din astea? Mă afectau că îmi pierdeam vremea degeaba. Păi nu mai bine stau acasă şi nu mă mai vedeţi?! Repet, mă deranjează că oamenii comentează gratuit. Dacă îmi zicea cineva pe care-l admir… Mi se pare că sunt nişte oameni care caută gâlceavă”, a mai spus Ana Baniciu.



Recente pe Ok! Magazine

Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg