VIDEO Arnold Schwarzenegger e pregătit de război! Tocmai a făcut o nouă demonstraţie cu tancul din dotarea personală

31 martie, 2022
1 arnold schwarzenegger tanc jpg jpeg

Nu e nicio glumă! "Terminatorul" este blindat până în dinţi şi conduce tancul ca pe o maşină de off-road.

Unii colecţionează timbre. Alţii, mai cu dare de mână, maşini. El colecţionează arme. De tot felul. De la cele mai mici la cele mai mari şi... foarte mari. Nu ştim ce paragraf din legislaţia americană i-a permis asta, dar Arnold Schwarzenegger deţine propriul tanc. Unul la scară reală, nu de jucărie, şi chiar într-o foarte bună stare de funcţionare.

Starul din seria "Terminator" spune că şi-a achiziţionat tancul, pentru că are o semnficatie importanta pentru el. Modelul M47 este “exact acelaşi tanc pe care l-am condus când făceam armata în Austria, când aveam 18 ani”, dezvăluia fostul guvernator al Californiei, citat de The Inquisitr, în urmă cu nişte ani.

Am învăţat cum să conduc un tanc, care m-a fascinat întotdeauna, cred, pentru că am crescut imediat după război şi am văzut trupele britanice care ne ocupaseră ţara. Aşa că mi-am dorit întdeauna să fiu tanchist” a spus Arnold, citat de Yahoo Movie.

Acum, dacă tot se vorbeşte despre iminenţa unui al treilea Război Mondial şi el însuşi a transmis un mesaj public prin care le-a spus soldaţilor ruşi că sunt împinşi în luptă de propagandă, iar preşedintelui Vladimir Putin i-a cerut să oprească războiul ("Tu l-ai început, tu îl conduci, tu poţi să-i pui capăt"), Arnold şi-a scos tancul din nou la plimbare. Evident, într-un demonstraţie demnă de un action movie star ca el.

Arnold Schwarzenegger şi-a cumpărat vehiculul blindat în 1992 şi l-a adus în SUA pentru a face parte din decorul lanţului de rastaurante pe care-l deţine în Las Vegas, "Planet Hollywood". Apoi, după ce afacerea a falimentat, l-a mutat la studiourile de film Melody Ranch Motion Picture Studio, de la marginea Los Angeles-ului.

Pe lângă acest blindat, Arnold mai are şi alte vechicule militare, printre care şi un Pinzgauer cu şase roţi, pe care l-a mai scos la plimbare când a mers la... cumpărături în Santa Monica.

FOTO: pagina personală, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE