VIDEO Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre tatăl său: "S-a recăsătorit de câteva ori, este un Don Juan. Am furat multe şiretlicuri de la el"

7 aprilie, 2022
1 catalin botezatu despre tatal lui la cina cu adi hadean si ionela nastase 3 jpg jpeg

Puţine sunt ocaziile în care designerul vorbeşte despre familia sa, dar Ionela Năstase a reuşit să-l facă să povestească lucruri mai puţin ştiute de publicul larg.

Talentat, dar şi excentric, sociabil, dar nu neapărat deschis în faţa oricui. Însă, la o cină preparată de însuşi Chef Adi Hădean (porc cu legume, orez prăjit şi varză chinezească), udată cu un vin roşu bun, Cătălin Botezatu s-a lăsat descusut pe îndelete de Ionela Năstase, povestind despre copilărie şi familie, cu o anume nostalgie.

"Eu mă mândresc cu originea mea. (...) Alexandria este un oraş foarte frumos, dintr-un judeţ care a dat foarte multe valori, scriitori, pictori şi, de ce nu, politicieni. Este un oraş foarte frumos, în care am avut o copilărie extraordinară - mama o să mă certe acum, dar trebuie să spun că pe mine m-a crescut bunica mea, m-au răsfăţat bunica mea şi un întreg neam de femei, surorile mamei mele. Au contribuit la ceea ce sunt acum, la educaţia mea, pas cu pas",  îşi aminteşte talentatul designer vestimentar despre anii petrecuţi în Alexandria.

Întrebat de Ionela Năstase care este relaţia cu tatăl său, Cătălin Botezatu a răspun că: "Nu prea ne înţelegem foarte bine. Nu în sensul că, Doamne fereşte... Suntem două firi foarte puternice, la fel de vulcanice. Tatăl meu a divorţat de mama mea atunci când eu eram foarte mic, s-a recăsătorit de câteva ori, este un Don Juan, cred că îmi seamănă. (râde) Îl iubesc foarte tare, deşi nu ştiu să-i arăt asta, nu ştiu să-mi arăt afecţiunea faţă de părinţi. Întotdeauna am fost foarte rece, rar i-am spus mamei "Te iubesc", poate în ultima perioadă... Dar nu-mi iese asta... Îi iubesc, mama e totul pentru mine, tatăl meu e tatăl meu, clar, şi-l iubesc, şi-l apreciez, şi am furat multe şiretlicuri de la el şi chestii de masculinitate."

5 catalin botezatu despre tatal lui la cina cu adi hadean si ionela nastase 5 jpg jpeg

Concidenţa a făcut ca ei doi să fie supuşi aceluiaşi test al vieţii. "Am trecut amândoi, din nefericire prin nişte cumpene extraordinare, când am fost operaţi amândoi de cancer! Gândeşte-te că, în aceeaşi zi, s-a nimerit să fiu eu, în Turcia, operat de acel cancer nenorocit şi făceam o operaţie periculoasă de tip hightech, iar el făcea, în România, o operaţie la fel de periculoasă la plămâni, de cancer. Deci a fost foarte greu. El s-a îmbolnăvit înainte, cu un an şi ceva, foarte grav, am reuşit să-l salvez efectiv pe ultima sută de metri. Şi-a revenit, numai că boala a recidivat într-un mod destul de urât şi, deşi l-am trimis prin spitale, eu am plecat, m-am îmbolnăvit şi eu, neştiind exact ce am, pentru că m-am dus la un singur control - se ştie asta!"

Iată ce a mai povesttit Cătălin Botezatu în cadrul podcastului semnat de Ionela Năstase şi Adi Hădean.

FOTO: capturi TVRecente pe Ok! Magazine

Pamela Anderson, Canada 2023, Profimedia (3) jpg
Ben și Jen la Grammy PNG
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (4) jpg
Leonardo DiCaprio, Getty jpg
FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}