VIDEO De ce refuză Mario Fresh să le răspundă fanilor săi la întrebarea: "Mai eşti cu Alexia?"

26 august, 2021
1 mario fresh si alexia eram despartire jpg jpeg

De la debutul emisiunii "Splash! Vedete la apă", fanii lui Golden Boy Mario îl bombardează cu întrebări legate de statusul relaţiei sale cu fiica Andreei Esca. Până la urmă, mai sunt sau nu împreună?

De mai mult de o lună, în mediul online se zvoneşte că relaţia dintre Mario Fresh (22) şi Alexia Eram (20) s-ar fi încheiat. Comunitatea lor de fani îi bombardează zilnic cu aceeaşi întrebare: "Mai sunteţi împreună?". O întrebare, însă, la care cei doi refuză să răspundă în vreun fel.

Totuşi, fiica Andreei Esca nu a mai postat demult o fotografie cu iubitul său (cam din 29 mai!), iar Mario Fresh are postări, mai degrabă, de burlac. Totodată, fanii au fost atenţi să vadă vreun semn din partea lor pe 9 august, când Golden Boy Mario a împlinit 22 de ani. Şi...nimic!

Citeşte şi:

Cine este Chelsea, bomba sexy de la "Splash! Vedete la apă", care îi trimite inimioare lui Mario Fresh

Ba chiar, de la lansarea emisiunii "Splash! Vedetele la apă", unde el a părut foarte apropiat de o altă concurentă, Chelseea Gandrabura, fanii i-au sugerat s-o uite pe Alexia şi să înceapă o relaţie cu frumoasa basarabeancă: "Chelsea este făcută pentru tine! Alexia are doar figuri în cap, las-o!".

7 240686964 509546726811904 2519224493570423218 n jpg jpeg

În lipsa unor declaraţii clare din partea mult adoratului cuplu de vloggeri, am căutat unele răspunsuri printre comentarii lăsate de fanii internauţi. Unii susţin că "Nu mai sunt împreună", alţii că "Sunt certaţi, dar mai sunt împreună" şi că "Sunt împreună, doar că se ocupă fiecare de proiectele sale". Chiar şi pe pagina Alexiei sunt comentarii de genul "Fuse, fuse şi se duse, golden boyul..." ori "Eram odată fresh, acum suntem foarte sexy şi senzuală". Între timp, o altă fană îi ia partea lui Mario: "Mai lăsaţi-l în pace cu Alexia! Face ce vrea, e viaţa lui! Până la urmă, are 22 de ani, nu 50 şi nevastă! Hai, la mulţi ani, goldenule! Live your best years!".

Care să fie variantă reală, de vreme ce, în live-ul din seara de 25 august, deşi bombardat cu veşnica întrebare: "Mai eşti cu Alexia?", Mario se face că nu vede pe ecran insistenţa pe acest subiect şi vorbeşte despre pizza şi noua sa piesă, zâmbind superior."

Cert e că da, cei doi îşi văd de proiectele lor şi nu se prea intersectează, căci Mario a dat-o "pe băieţie", iar Alexia face paradă de costume de baie - probabil ca să-i arate ce are de pierdut!

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg