VIDEO Drama cântăreţei Bella Santiago, povestită la "Bravo, ai stil! Celebrities": "Tatăl fetei mele nu a mai venit, probabil a murit"

10 ianuarie, 2022
1 drama bella santiago la bravo ai stil tatal fetei sale a murit in armata in razboi 3 jpg jpeg

Dezvăluirile dureroase din viaţa artistei filipineze par să nu se mai termine. Aceasta a trecut printr-o poveste tulburătoare, ruptă parcă din filme.

Momentul artistic pus în scenă de Bella Santiago în Gala de sâmbătă seară a show-ului "Bravo, ai stil! Celebrities" a zdruncinat inimile tuturor. Aceasta a interpretat o melodie, jumătate în japoneză, jumătate în engleză, despre o tânără care se îndrăgosteşte de un soldat, care apoi moare pe front.

Întrebată de prezentatoarea emisiunii de la Kanal D, Ilinca Vandici, care este legătura între ea şi momentul ei artistic, Bella Santiago i-a surprins pe toţi atunci când a mărturisit că povestea este identică cu experienţa sa de viaţă. Bărbatul care a fost prima iubire a  concurentei a părăsit-o la puţin timp după naşterea copilului lor. Suferinţa artistei a fost uriaşă, dar Bella s-a văzut nevoită să meargă mai departe, ca să-şi poată creşte fiica.

“M-am îndrăgostit de un bărbat care era în armată. Aveam 20 de ani. El venea 2 zile acasă pe lună şi aşa am avut o relaţie de un an, timp în care am rămas însărcinată. După ce am născut-o, a cunoscut-o, a plecat din nou la război, în Afghanistan, şi mi-a promis că după o săptămână va reveni. Am aşteptat o săptămână, un an, un an şi jumătate... şi nu am mai auzit nimic de el. Am zis că merg mai departe, că sunt puternică şi că îmi voi creşte singură fata. Mama mi-a spus că nu mai e, probabil a murit. A fost foarte greu, în fiecare zi plângeam, nu ştiam dacă mai vine acasă, dacă mai ajunge sua nu… A fost foarte, foarte greu…”, a povestit Bella Santiago la Kanal D.

"Am încercat să-i dau un mail la adresa pe care o aveam, dar mi-a dat eroare, că nu mai există acel e-mail şi atunci am decis că trebuie să fiu puternică, să merg mai departe".

Durerea şi mai mare a sufletului său era ca altcineva să îi accepte copilul pe care îl avea cu un alt bărbat, ceea ce s-a şi întâmplat. În acest moment Bella trăieşte o frumoasă poveste de dragoste. În ciuda tututor obstacolelor, cu o viaţă demnă de un scenariu de film, a găsit puterea să strălucească şi să meargă mai departe cu optimism şi cu zâmbetul pe buze. “Sunt foarte fericită că am cunoscut un băiat care ne-a acceptat pe amândouă… Îl iubesc foarte mult pe Nicu (n.red. soţul ei, Nicolae Ionuţ Grigore)”, spune Bella. 

Apariţia şi povestea Bellei au fost de impact atât pentru Ilinca Vandici, cât şi pentru concurente şi pentru juraţi. Amna şi Adina Halas chiar au plâns. Iar lui Tibi Clenci nu i-a venit să creadă că ce a povestit Bella era chiar adevărat: "Mă durea sufletul! Mă rugam la Dumnezeu să îmi spui că nu e adevărat!”, a spuns el emoţionat.

"Într-adevăr, am trăit foarte multe momente la "Bravo, ai stil!", am auzit foarte multe poveşti, experienţe de viaţă, întâmplări reale prin care au trecut concurentele, de-a lungul a 7 sezoane, dar povestea ta de viaţă este cu adevărat uluitoare. Deşi am mai mulţi ani decât tine, nu ştiu câţi oameni, în câte vieţi au trecut prin ce ai trecut tu", a spus şi Raluca Bădulescu.

FOTO: Kanal DRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}