VIDEO Fiica lui Costel Busuioc concurează la "SuperStar România". "Lumea se aşteaptă să-l vadă pe tatăl meu prin vocea mea"

3 octombrie, 2021
1 fiica lui costel busuioc jpg jpeg

Maria, fiica celui supranumit "Pavarotti din Carpaţi" a venit la ProTV să-şi demonstreze talentul moştenit de la tatăl său.

Maria Ioana Tabita Busuioc (22) este una dintre concurentele care s-a prezentat în faţa Ralukăi, a lui Smiley, Marius Moga şi a lui Carla's Dream. Ea s-a prezentat sub numele de scenă Luna, spunând că este studentă în Timişoara la Facultatea de Muzică şi Teatru şi că tatăl său este artist liric. Într-un final, Maria le-a spus juraţilor că este fiica lui Costel Busuioc, românul care a câştigat concursul "Hijos de Babel".

"Tatăl meu a fost zidar şi cânta pe şantier. L-au auzit alţi oameni, l-au încurajat să se înscrie la un concurs şi de-acolo a plecat totul. Stăteam la sat, nu aveam acces la şcoli de muzică, de aceea ne-am şi mutat de la sat la oraş, când el a câştigat concursul şi a devenit celebru. Eu de mică mi-am dorit să cânt, dar dacă nu era el să facă acest lucru posibil, nu cred că aş fi avut şansa", recunoaşte ea.

stanga
dreapta
5 fiica lui costel busuioc 4 jpg jpeg
10 fiica lui costel busuioc 9 jpg jpeg
11 fiica lui costel busuioc 10 jpg jpeg
1 fiica lui costel busuioc jpg jpeg
3 fiica lui costel busuioc 2 jpg jpeg
4 fiica lui costel busuioc 3 jpg jpeg
6 fiica lui costel busuioc 6 jpg jpeg
7 fiica lui costel busuioc 5 jpg jpeg
8 fiica lui costel busuioc 7 jpg jpeg
9 fiica lui costel busuioc 8 jpg jpeg

"Să fiu fata lui Costel Busuioc are şi avantaje, şi dezavantaje. Avantajele sunt că am parte de educaţie muzicală extra. Partea nasoală este că, de fiecare dată când cânt, lumea se aşteaptă să-l vadă pe tatăl meu prin vocea mea, şi nu este cazul. Atunci când am un eveniment sau urc pe scenă, mă prezint ca Luna, deoarece îmi doresc ca oamenii să mă asculte pe mine", mai spune Maria Busuioc, care a interpretat la "SuperStar România" piesa "Wicked Game", a lui Chris Isaak, în manieră proprie, cu care a luat 4 de "Da" şi biletul câştigător pentru următoarea etapă.

Aceasta nu este prima apariţie televizată a Mariei Busuioc. Publicul a cunoscut-o prima oară în 2017, când a apărut pe scena concursului "X Factor".

Potrivit unor surse citate de Fanatik.ro, Maria Busuioc ar avea o relaţie frumoasă cu Ciprian Borcan (24), multiplu campion naţional şi medaliat în concursurile internaţionale de culturism, care a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport şi este instructor de fitness.

Cât despre Costel Busuioc, ştim că, după ce a câştigat un popular concurs muzical în Spania – ”Hijos del Babel” (2008),a încercat să profite de contractul oferit ca premiu de o mare casă de discuri, dar şi de reclama ce i-a făcut-o show-ul de televiziune în cauză. Dar fără succes. În zadar s-a luptat să-i fie recunoscut talentul în lumea muzicii clasice căci i s-a trântit de fiecare dată uşa în nas. Situaţia financiară, cei patru copii ai săi şi grija zilei de mâine l-au motivat să plece iar din ţară. Ocrotit de Biserica Penticostală, unde s-a rebotezat, a ajuns în Statele Unite. În ultimii patru ani, Costel Busuioc a cântat la mai multe lăcaşe de cult, inclusiv la cele ortodoxe, după slujbe, la recepţii ale consulatelor şi festivaluri româneşti. Solistul s-a reîntors în ţară în 2019.Recente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg