VIDEO Fosta soţie a gimnastului Marian Drăgulescu face mărturisiri cutremurătoare: blestemată, bătută, desfigurată şi dată afară din casă cu copiii

23 martie, 2022
1 larisa dragulescu fosta sotie a gimnastului marian dragulescu acuzatii 1 jpg jpeg

Larisa Drăgulescu şi-a schimbat complet viaţa de când a divorţat, dar traumele fostei căsnicii i-au lăsat urme adânci.

Invitată la podcastul "În oglindă", realizat de Kanal D exclusiv pentru online, prima soţie a gimnastului Marian Drăgulescu a făcut dezvăluiri cutremurătoare din viaţa lor de familie.

"După divorţ, m-am simţit singură, cu un bagaj şi aveam impresia că n-o să mă descurc să cresc doi copii singură şi, pur şi simplu, nu vedeam ziua de mâine. Am avut o perioadă de depresie destul de lungă. Cred că 7 ani am fost în depresie", şi-a început Larisa Drăgulescu povestea, lămurind că "Am ales să păstrez numele pentru că, iniţial, a fost o înţelegere între mine şi fostul soţ, la vremea aceea. La început, nu trebuia să afle nimeni că noi am divorţat, deoarece el trebuia să primească un apartament din partea clubului de care aparţinea şi nu trebuia să fie divorţat."

"Între mine şi Marian a fost o dragoste foarte mare. Eram foarte mică, aveam doar 18 ani. Pentru mine, el a fost cea mai mare dragoste a mea, dar a fost cu năbădăi. Ne certam, el avea multe momente în care era violent, dar la scurt timp ne împăcam." La un an de când s-au cunoscut şi au decis să fie împreună, Larisa a rămas însărcinată. "Am vrut amândoi. El îmi spunea mereu că îşi doreşte trei copii cu mine. După care, la câteva luni, Marian s-a răzgândit, mi-a spus că nu-şi mai doreşte copilul pentru că el este un sportiv de mare performanţă, este în plină ascensiune şi nu-şi doreşte să fie tată atât de devreme." Concluzia celor două familii a fost că Larisa trebuie să facă o întrerupere de sarcină. "Aşa îşi dorea Marian şi părinţii lui, iar părinţii mei nu prea aveau cum să se împotrivească. (...) Eu, cumva, în interiorul meu, ştiam că nu voi face asta şi am jurat că va regreta că m-a lăsat însărcinată, ca apoi să-şi bată joc şi să-mi spună că nu-şi mai doreşte."

La medic, Larisa a mers la un simplu control, minţindu-l pe Marian că a întrerupt sarcina. "Am fost sigură că mă va părăsi imediat după ce voi face întreruperea de sarcină, însă nu a fost aşa. Au urmat câteva luni bune în care noi am continuat să ne vedem, relaţia dintre noi devenise mai închegată, el îmi făcea cadouri, ne plimbam foarte mult, am plecat cu el chiar şi în cantonamente, timp în care nu ştia că eu eram în continuare însărcinată."

A reuşit să-şi ascundă sarcina până la 7 luni. "L-am minţit din nou, spunându-i că eu am făcut ce trebuia atunci, însă nu ştiu ce s-a întâmplat, că sunt în continuare însărcinată. M-a crezut, s-a bucurat, a zis că aşa a fost să fie şi că abia aşteaptă să mă vadă. (...) Mi-a fost foarte frică de el, pentru că am crezut că s-a prefăcut la telefon că se bucură, însă mi-era teamă să nu fie altfel comportamentul lui. Însă mi-a mângâiat burtica, mi-a zis că se bucură şi că este foarte fericit. Adevărul în totalitate i l-am spus cu o zi înainte de botez, când fetiţa avea două luni şi jumătate. A fost suprins, dar a spus că se bucură că am ales să fac aşa şi că îşi iubeşte fetiţa foarte mult."

Din păcate, familia gimnastului n-a fost niciodată de-acord cu intrarea Larisei în viaţa lui  Mai grav este că mama lui i-a spus tinerei fete, când era însărcinată, că ""Dacă tu faci copilul ăsta, să dea Dumnezeu să fie surd!" Ăsta a fost lucrul care m-a afectat foarte tare. În acel moment, nu am crezut că asta se poate şi întâmpla cu adevărat", a spus Larisa Drăgulescu printre lacrimi, a cărei fetiţă s-a născut, într-adevăr, cu o deficienţă de auz, lucru pe care, însă, l-au descoperit după doi ani, când aşteptau al doilea copil. Din fericire, băieţelul s-a născut cu auzul perfect.

Prima oară când şi-a revăzut soacra după ce a aflat de diagnosticul pus de medici fetiţei, Larisa i-a reproşat că cea mică nu aude din cauza blestemului aruncat asupra ei. "Lucrurile au degenerat atunci foarte urât şi am luat o cană şi am avut intenţia de-a o lovi pe soacra mea, pentru că pur şi simplu o uram." Mama Larisei a intervenit în acel moment, iar cana, lovindu-se de corpul ei, i-a tăiat tendoanele mâinii.

De-atunci, tensiunile au escaladat, iar Larisa şi Marian nu s-au mai înţeles. Mai mult, "Marian se uita foarte mult la videochat. (...) Se uita nopţile. Eu stăteam şi sufeream lângă copii, mă chinuiam mult cu amândoi pentru că, fetiţa neauzind, plângea mult şi îl trăzea pe băieţel. Iar el îşi petrecea nopţile în dormitorul de lângă, în faţa unui calculator."

"Ultima dată când l-am surprins în faţa calculatorului a fost cel mai grav, pentru că şi-a ieşit din minţi, pentru că l-am întrerupt, şi atunci m-a bătut. (...) Am fost făcută în toate felurile, cu*vă, femeie uşoară, fără să mă apropii de aşa ceva. Eram doar o mamă care avea grijă de copii, care nu făcea nimic altceva în afară de casă şi copii şi care nu am văzut alţi bărbaţi în afară de soţul meu."

Cum s-a auns la violenţă între ei? "A fost cea mai grea perioadă din viaţa mea, nu doar pentru că am luat bătaie de la Marian atunci, ci şi pentru că eu, cu câteva zile înainte să mă lovească, venisem de la o operaţie foarte importantă pe care o suferise fetiţa mea în Austria, pentru a auzi. Timp în care el a avut un concurs important, lui nu-i păsa decât de gimnastică. (...) La început a fost o palmă, două, "Îmi pare rău, nu voi mai face niciodată asta", însă se repeta şi erau din ce în ce mai multe lovituri. Iar, în seara aceea, Marian mi-a dat şi cu pumnii, şi cu picioarele, şi cu tot ce s-a putut, până am picat pe jos. (...) Am fost desfigurată."

Ironia sorţii este că Larisa Drăgulescu a făcut o avere, în timpul pandemiei, fix dintr-o activitate similară, pe o platformă destinată adulţilor. "Niciodată nu mi-am mai dorit să depind de un bărbat şi cred că asta ar trebui să facă multe femei până să ajungă în situaţia în care am fost eu", spune Larisa Drăgulescu acum, care vorbeşte în video-ul de mai sus şi despre cum a ajuns să facă bani folosindu-şi trupul.

FOTO: capturiRecente pe Ok! Magazine

Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg
Sergiu Costache si Silviu Mircescu   pagina personala (1) jpg
fotografii noi de la nunta lui Garrett Cayton cu Ana Geoana, fiica lui Mircea Geoana la Venetia   Instagram (10) jpg
o BEVERLY HILLS 90210 PHOTOS facebook jpeg
Alin Oprea s a însurat jpg
Jennifer Garner și Ben Affleck au fost căsătoriți timp de nouă ani jpeg
Adele in concert la Las Vegas   Instagram (4) jpg
Alexandru Ciucu (3) jpg
Hugh Jackman și soția  foto   Shutterstock jpg
Ion Ion Tiriac vs Serena William in scandalul de dopaj ce o vizeaza pe Simona Halep jpg
Andreea Marin si fiica sa, Violeta Banica, intr un pictorial funny si elegant   Alex Galmeanu, pagina oficiala (1) jpg
Elon Musk şi Amber Heard au avutt o relaţie scurtă jpeg
Salma Hayek despre cum se mentine tanara si supla   Instagram jpg
rona hartner
iulia vantur si salman khan 8 webp