VIDEO Iubitul Elenei Udrea se teme de răpire: "Fetiţa noastră poate deveni o ţintă"

9 octombrie, 2018
3 adrian alexandrov copil jpg jpeg

Într-un interviu acordat în exclusivitate postului Antena 3, Adrian Alexandrov dă detalii despre situaţia în care se află iubita sa în Costa Rica.

Antena 3 a trimis un corespondent special în San Jose, Costa Rica, pentru a avea detalii de la faţa locului despre situaţia în care se află acum Elena Udrea, arestată preventiv de Interpol. Pentru că fosta politiciană a născut în urmă cu două săptămâni, lucrurile sunt mai complicate decât în cazul altui solicitant de viză de refugiat. Iată ce a declarat Adrian Alexandrov, iubitul acesteia şi tatăl fetiţei nou-născute, în exclusivitate pentru Antena 3.

"În ziua respectivă, noi eram la o scurtă plimbare prin faţa blocului şi am fost opriţi de patru agenţi, două femei şi doi bărbaţi, care ne-au prezentat legitimaţiile de Interpol şi ne-au spus că Elena ar trebui să-i însoţească. Evident că eu şi Elena eram panicaţi, pentru că nu ne aşteptam la aşa ceva, plus că fiind cu copilul pe stradă, care avea atunci doar 10 zile, eu nu m-am gândit decât la ce voi face cu copilul, pentru că ei o băgau deja pe Elena în maşină şi o duceau la tribunal. (...) Unul dintre agenţi a spus că îmi va lăsa adresa şi numărul de telefon al şefului lor, pentru a reuşi să mă duc în locul în care au dus-o pe Elena să pot să iau eu lapte de la ea", povesteşte el despre momentul arestării Elenei Udrea.

"Acţiunea aceasta stradală făcută de cei de la Interpol le-a pus siguranţa în pericol. (...) În partea aceasta a lumii, inclusiv în Costa Rica, se tot vorbeşte de răpiri, de sechestrări, de răscumpărări, iar atât eu, cât şi ele, dar cel mai important, fetiţa noastră, putem deveni o ţintă în orice moment", crede Adrian Alexandrov.

"Copilul, în momentul de faţă, este dependent de mamă. (...) Mă ocup eu de fetiţă împreună cu mama Elenei, mă duc o dată pe zi să iau lapte de la Elena, pentru că fetiţa trebuie să mănânce, iar vizitele propriu-zise le pot face doar în weekend, fie sâmbătă sau duminică, într-una din zile."

Iată ce le-a mai declarat Adrian Alexandrov în exclusivitate jurnaliştilor de la Antena 3.



Recente pe Ok! Magazine

Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg