Video Kevin Spacey, prima reacţie filmată la acuzaţiile din scandalul sexual: "Dacă n-am plătit pentru ceea ce ştim că am făcut, nu voi plăti pentru ceea ce n-am făcut!"

30 decembrie, 2018
1 kevin jpg jpeg

Deşi a scăpat de unele dintre acuzaţiile de agresiune sexuală care l-au făcut să cadă în dizgraţie, actorul va începe anul 2019 la tribunal. Sau cel puţin aşa ar trebui. Îl aşteaptă un proces în Massachusetts, intentat chiar în urmă cu puţin timp, în ziua de Crăciun - proces la care Kevin a reacţionat cu o înregistrare video postată pe contul său de social media

"Ştiu ce vreţi: mă vreţi înapoi. Da, au încercat să ne despartă, dar ceea ce ne leagă e prea puternic. Eu v-am împărtăşit secretele mele cele mai întunecate. V-am şocat cu onestitatea mea, dar mai ales v-am provocat şi v-am făcut să gândiţi. Şi voi aţi avut încredere în mine, deşi ştiaţi că n-ar trebui... Sigur, unii au aşteptat cu răsuflarea tăiată ca eu să mărturisesc tot, să spun că totul e adevărat şi că am primit ce am meritat. Ce uşor ar fi dacă lucrurile ar fi aşa de simple. Dar voi nu v-aţi grăbi să judecaţi fără dovezi, nu-i aşa? Sunteţi mai deştepţi de-atât!", spune Kevin în înregistrarea de 3 minute pe care o poţi vedea mai jos şi în care actorul a ales să se prezinte tot în pielea personajului său din serialul House of Cards. De altfel, a intitulat atât de sugestiv clipul Let Me Be Frank (cu dublă trimitere: la personajul său, Frank Underwood, şi la cuvântul "frank" - "sincer").

Această alegere a provocat furie în rândurile publicului american. "Dacă n-am plătit pentru ceea ce ştim că am făcut, cu siguranţă nu voi plătit pentru ceea ce am făcut! Vor spune că nu vreau să mă supun regulilor, de parcă am jucat după regulile cuiva vreodată... Niciodată n-am făcut asta şi vouă v-a plăcut asta la nebunie", a continuat Kevin în mesajul său, ca reacţie la vestea că procurorul din Massachusetts a stabilit prima înfăţişare la tribunal pe 7 ianuarie, după ce starul a fost lovit cu o nouă acuzaţie de agresiune sexuală a unui minor.

Este motivul pentru care Spacey este aşteptat la Nantucket District Court, însă exasperaţi la gândul vâlvei pe care îl va naşte acest proces, echipa de avocaţi a actorului a solicitat ca judecarea să decurgă în lipsa inculpatului - absenţa lui Kevin din sala de judecată ar face, de altfel, ca spiritele să fie mai liniştite. Dar oare va fi posibil? Avocaţii aşteaptă decizia procurorului. Între timp, social media abundă în comentarii critice la adresa insolenţei lui Spacey, care a oferit după atâta timp o reacţie jucată, cu replici care se potrivesc şi în cazul lui, dar şi în cazul lui Frank Underwood, personajul său din House of Cards, făcând un joc mental injust, după părerea multora, cu publicul care i-a asigurat audienţa crescută atâta timp. Urmăreşte mai jos video-ul lui Spacey care a făcut atâta vâlvă.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg