VIDEO La 70 ca la 40! Jane Seymour are o siluetă uimitoare, pe care a etalat-o în costumul de baie! Uite cum reuşeşte să arate aşa

5 ianuarie, 2022
1 jane seymour in costum de baie la 70 de ani 1 jpg jpeg

Splendida actriţă şi-a început anul pe frumoasele plaje din sudul Thailandei, unde s-a pozat alături de elefanţi.

Cu siguranţă, există o generaţie de femei care vine să ne dea peste cap tot ce ştiam despre calendarul tinereţii. Şi care ne convinge, tot mai des, că frumuseţea poate fi păstrată mult timp. Dar nu fără efort!

Una dintre aceste admirabile femei este Jane Seymour, care pare că ar avea copacul tinereţii chiar în grădina ei. De bună seamă, asta şi-au spus mulţi dintre cei peste 10.000 de fani care i-au apreciat fotografiile realizate în costum de baie în apele din Phuket, Thailanda. Căci altfel cum poţi să-ţi explici că, la 70 de ani (71 vhist în curând!), când alte femei abia îşi ţin nepoţii pe genunchi şi se vaită de dureri, ea reuşeşte să arate... ca la 40 de ani?

"Poţiunea magică" nu există, desigur, însă genele bune sunt dublate de ore istovitoare de Pilates şi fitness, actriţa britanică filmându-se chiar de Crăciun în timpul unui astfel de antrenament.

După Crăciun, Jane Seymour a zburat împreună cu familia sa spre Thailanda, unde prezenţa sa era solicitată de într-o campanie umanitară de ajutorare a victimelor pandemiei. Şi iată cum zorii lui 2022 au prins-o departe de casă, în paradisul thailandez, de care actriţa s-a bucurat din plin.

Ce-i drept, fanii săi internauţi n-au mai avut ochi decât pentru a-i contempla trupul superb, deşi Jane Seymour voia să ne facă atenţi la vizita sa în sanctuarul elefanţilor. "Sunt cu adevărat nişte fiinţe maiestuoase şi frumoase", ne spune ea, mângâind unul dintre puii de elefant salvaţi de la abuz, care beneficiază de îngrijire în Green Elephant Sactuary Park Phuket.

FOTO: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

andreea84 jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg