VIDEO Moment de milioane la iUmor! Dani Oţil a fost lovit direct în inimă de roastul soţiei sale, Gabriela: "Bunica lui Dani s-a mutat la Monaco"

18 aprilie, 2022
1 gabriela otil bunica de la monaco dani otil roast iumor jpg jpeg

Matinalul de la Antena 1 n-a scăpat nici el de înţepăturile colegilor săi, dar cele mai ascuţite glume au venit din partea frumoasei lui soţii.

Gabriela Oţil a făcut senzaţie la gala iUmor la care a fost invitat să participe Dani Oţil, în calitate de jurat. Şi, dacă până acum îi admiram frumuseţea şi felul dibaci de a-l face pe matinalul de la "Neatza" să renunţe la burlăcie, iată că acum a demonstrat că nu e doar o blondă frumoasă şi atât. Ci are şi glumele la ea! Ba chiar unele bine... ticluite.

Îmbrăcată ca pentru o seară de gală, cu o rochie neagră strălucitoare, cu şliţ adânc pe picior şi decolteu abisal, manechinul Gabriela Oţil şi-a început roastul cu afirmaţia: "Chiar dacă mă vedeţi vorbind, Dani m-a luat pentru că sunt frumoasă”, stârnind un prim val de râsete.

4 gabriela otil roast la iumor dani otil2 jpg jpeg

"M-a cerut de soţie în Columbia, pe o plajă superbă. Eram doar noi doi şi asta pentru că nu mulţi oameni îl suportă. Nu ştiu de ce a acceptat să vină lângă voi în juriul de la "iUmor". Fiţi convinşi că el vă place pe voi foarte tare, deşi nu v-am văzut pe lista de invitaţi la nuntă" a fost prima ei săgeată.

11 gabriela otil roast la iumor dani otil reactie juriu 2 jpg jpeg

"Primul invitat la nuntă a fost Ristei, nu Răzvan. Este adevărat, pentru că bunica lui Dani - scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco - soacra mea, am vrut să zic... Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viaţă, când te însori, este să treci pe listă lăutarii." Paranteza deschisă de Gabriela i-a lăsat pe juraţi fără aer, preţ de câteva secunde. Iar reacţia lui Dani a fost una de milioane.

După ce a trecut prima undă de şoc, Gabriela a spus că ea şi Dani au împreună un băieţel extraordinar, dar că Dani s-a adaptat cu greu la faptul că nu mai e burlac. “El abia aşteaptă să ajungem în faza de diversificare. Crede că asta înseamnă că mai poate ieşi şi cu alte fete”, a zis Gabriela, spre amuzamentul întregii asistenţe.

La final, însă, Gabriela i-a spus lui Dani că îl iubeşte enorm şi îi mulţumeşte că i-a oferit cea mai frumoasă familie, la care doar visa.

FOTO: capturi Antena 1Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}