VIDEO Philipp Plein şi iubita sa, Lucia Bartoli, au aflat sexul bebeluşului lor în cadrul unei petreceri tematice. Mesajul designerului a fost înduioşător

25 ianuarie, 2022
1 philipp plein si lucia bartoli insarcinata sexul copilului baietel tatic din nou 1 jpg jpeg

Fericit până peste poate că va deveni din nou tătic, designerul german a pregătit în detaliu momentul în care a aflat ce ascunde iubita sa în pântec: o fetiţă sau un băieţel?

Veselie mare la reşedinţa opulentă din Cannes a milionarului Philipp Plein (43). De când a anunţat că logodnica sa este însărcinată, chiar în ziua de Crăciun, designerul german trăieşte cu emoţie fiecare etapă până la naşterea celui de-al doilea copil al său. Şi asta nu doar pentru că este îndrăgostit nebuneşte de aleasa lui, modelul şi influenceriţa britanică de origine italiană Lucia Bartoli, ci şi pentru că primul său copil s-a născut în alte condiţii, anume în urma unei relaţii deja eşuate cu o braziliancă pe nume Fernanda Rigon, care nu a mai vrut să ştie nimic de Plein.

6 philipp plein si fiul sau cel mare romeo prince plein din brazilia jpg jpeg

De altfel, singurul nor care i-a umbrit ziua în care a avut loc aşa-numita petrecere de "gender reveal" a fost chiar absenţa fiului său, Romeo Prince Plein, căruia designerul i-a şi dedicat filmarea evenimentului, postată ulterior pe Instagram.

        View this post on Instagram                       A post shared by Philipp Plein (@philippplein)

View this post on Instagram

A post shared by Philipp Plein (@philippplein)

Plănuită în detaliu, cu aranjamente de flori colosale, sub forma a doi urşi jucăuşi, şi cu baloane, care au imaginat un balon cu aer cald, petrecerea dată chiar în curtea somptuosului conac de pe dealurile Los Angelesului a avut un efect copleşitor pentru viitoarea mămică. Ea a aflat, odată cu partenerul ei, că va avea un băieţel, după ce, acţionând împreună o manetă sub formă de inimă, au eliberat în aer o pudră albastră şi mai multe baloane cu confetti. Toate ecologice, după cum a avut grijă să menţioneze Philipp Plein în mesajul său de pe Instagram:

"Acest videoclip este pentru fiul meu, Romeo Prince Plein, care se află în Brazilia şi nu a putut fi aici cu noi... Te iubesc din toată inima mea... Vei avea un frate mai mic în curând. Familia mea se măreşte şi suntem fericiţi să împărtăşim cu voi toţi fericirea şi binecuvântarea noastră... Dragostea este totul. P.S. Nimeni nu ştia cu adevărat ce sex are copilul nostru, a fost o surpriză absolută pentru noi toţi. Doctorul nostru i-a dat asistentei mele un plic cu mesajul secret înăuntru. După aceea, asistenta mea a organizat totul pentru petrecere. Baloanele noastre sunt toate ecologice, biodegradabile."

Postările lui Plein legate de fericitul eveniment de familie au strâns câte 100.000 de like-uri fiecare şi o mulţime de mesaje de felicitare.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg