VIDEO Ştiai că Daniel Buzdugan are voce? Iată-l cântând cu Andra la Sala Palatului

2 octombrie, 2018
1 andra si daniel buzugan canta in concert traditional sala palatului jpg jpeg

Simpaticul prezentator de la Radio Zu a fost marea revelaţie a spectacolului "Tradiţional" al Andrei.

Omul care are permanent glumele la el are şi o voce foarte plăcută, pe care nici n-o bănuiam până acum! Dar iată că Andra, care mai nou e şi antrenoare la "Vocea României", i-a descoperit lui Daniel Buzdugan talentul ascuns şi l-a pus în valoare pe scena Sălii Palatului, unde, timp de trei zile consecutiv, aceasta a susţinut seria de concerte "Tradiţional".

Daniel Buzdugan a surprins pe toată lumea când a intrat în scenă pe notele celebrei melodii "Puşca şi cureaua lată", pe care nu doar că a interpretat-o în duet cu Andra, ci i-a dat şi acea coloratură populară, cu strigăte şi chiote specifice, care au făcut deliciul publicului.

Cea de-a doua piesă cântată în duet nu putea fi decât una comică, pe măsura umorului caracteristic al lui Daniel Buzdugan. Iar publicul a reacţionat întocmai, aplaudându-l cu simpatie pe omul de radio care a reuşit să se facă plăcut încă o dată, arătându-şi în premieră şi această latură mai puţin exploatată.

"Mulţumesc, Andra, pentru că m-ai luat acolo sus lângă tine!", a scris după concert Daniel Buzdugan pe pagina sa de socializare. "Am cântat împreună "Puşca şi cureaua lată" şi "Dă-mi, mândruţo, gura ta" :) În Top 10 cele mai tari amintiri din viaţa mea va fi şi acesta: AM CÂNTAT CU ANDRA LA SALA PALATULUI! Şi încă ceva: îţi mulţumesc pentru rugăciunea TATĂL NOSTRU, spusă înaintea fiecarui concert, rostită alături de toţi artiştii care au urcat pe scenă! Mă înclin şi mă rog pentru familia ta şi pentru ca să-ţină Dumnezeu harul! Nimic fără Dumnezeu! Amin!", a mai scris vedeta Radio Zu.

În cele trei concerte "Tradiţional" susţinute de Andra la Sala Palatului au mai fost invitaţi să cânte: Constantin Enceanu, Steliana Sima, Uddi, Mioara Velicu, Aurora şi Săndel Mihai, Mirabela Dauer, Lidia Buble, Bodo (Proconsul), Ionuţ Dolănescu, Irina Loghin, Adrian Daminescu, Ionuţ Fulea şi Veta Biriş, toţi aceştia fiind acompaniaţi de Orchestra „Fraţilor Advahov“ şi de bandul artistei.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg