VIDEO Ştiai că Javier Bardem a fost stripper? Actorul spaniol a dezvăluit totul în emisiunea lui Ellen DeGeneres

10 martie, 2022
1 gettyimages 1152711958 jpg jpeg

Soţul actriţei Penélope Cruz a povestit cum, în tinereţe, s-a angajat la un club de striptease.

De ani buni un sex simbol al breslei actoriceşti, starul născut în Las Palmas de Gran Canaria nu este mândru de tot ce a făcut în viaţă. Căci, până să devină actor, a avut o serie de joburi care nu i-au făcut cinste.

Iniţial, Javier Bardem (53) şi-a urmat chemarea pentru pictură şi s-a înscris la Şcoala de Artă din Madrid. Dar, după ce a înţeles că nu va fi niciodată un pictor talentat, a abandonat cursurile şi a trebuit să se angajeze. Cum nu avea nicio calificare, a ajuns să lucreze ca portar de club, muncitor în construcţii şi chiar... stripper.

Despre acest punct mai puţin lăudabil din CV-ul lui, actorul spaniol a vorbit în timpul emisiunii „The Ellen DeGeneres Show”, dând unele detalii absolut uimitoare: "Am ieşit dintr-un tort pentru viitoarea soţie a unui prieten, după care am continuat petrecerea într-o discotecă şi mi-am făcut show-ulacolo. Patronul discotecii m-a văzut şi m-a întrebat dacă nu vreau să fac asta în fiecare vineri", i-a povestit el lui Ellen DeGeneres, spunând că, ameţit de băutură, ar fi bătut palma cu patronul. Numai că, în vinerea aceea, lucrurile nu au mers de la sine, ca la petrecerea precedentă: "Eram atât de nervos; am sunat-o pe mama şi pe sora mea să mă însoţească la numărul meu de striptease... Nu era nimeni, cred că erau trei persoane acolo. A fost foarte jenant, dar am făcut-o", a mai spus el, râzând de acele vremuri. Atunci avea 20 de ani şi nu a făcut asta decât pentru o singură zi!

Actriţa Penélope Cruz este o norocoasă, cred multe fane, de vreme ce soţul ei a fost desemnat drept unul dintre mai sexy bărbaţi, în 2007, de către revista "Empire" şi continuă să fie, la 53 de ani (abia împliniţi pe 1 martie), unul dintre sex simbolurile cinematografiei. Anul acesta, el este nominalizat la Oscar pentru rolul principal din "Being the Ricardos" şi este cotat drept favorit, el mai având acasă o statuetă primită din partea Academiei Americane de Film pentru pelicula "No Country for Old Men" (2007).

FOTO: capturi video, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg