Vine barzaaaa! Keira Knightley e însărcinată cu al doilea copil. A ţinut totul secret!

3 mai, 2019
1 keira knightley e insarcinata cu al doilea copil jpg jpeg

Ca şi-n cazul actriţei Blake Lively, care e însărcinată a treia oară, Keira Knightley a ţinut totul secret legat de noua ei sarcină. Actriţa de origine britanică a confirmat fericita veste ieri, pe când a participat la un cocktail party în Paris.

Keira Knightley e însărcinată cu al doilea copil, iar fanii sunt extrem de fericiţi pentru actriţa lor favorită. Keira a dezvăluit fericita veste afişându-se la o petrecere cu burtica proeminentă. Actriţa de 34 de ani a purtat o rochie nude, cu un croi boem, care i-a pus în evidenţă sarcina.

Keira Knightley e însărcinată cu al doilea copil. A blamat-o pe Kate pentru apariţia imediat după naştere

keira knightley e insarcinata cu al doilea copil2 jpg jpeg

Keira urmează să fie mămică a doua oară, ea mai având o fetiţă, pe nume Edie. Vorbind despre naştere, anterior, Keira a fost destul de vehementă, comparând procesul cu un „câmp de bătălie”, blamând-o pe Kate Middleton pentru apariţiile fără cusur de pe treptele de la Lindo Wing, la câteva ore după naştere. ”La şapte ore după lupta ta cu viaţa şi moartea, la şapte ore după ce corpul tău se deschide, şi sângerează, o nouă viaţă iese din tine. Nu arăta asta. Nu spune. Stai cu fetiţa ta în braţe pentru a fi fotografiată de o ceată de bărbaţi fotografi. Ascunde! Ascunde durerea noastră, faptul că trupurile noastre se plâng, că sânii noştri curg, că hormonii noştri ne joacă feste. Arată splendid! Nu-ţi arăta câmpul de luptă, Kate”, a spus, ironic, Keira.

Keira Knightley e însărcinată cu al doilea copil. Actriţa de 34 de ani e căsătorită din 2013

2 keira knightley e insarcinata cu al doilea copil3 jpg jpeg

Actriţa cunoscută pentru rolurile din peliculele ”Mândrie şi prejudecată”, ”Colette”, ”Remuşcare” ori ”Piraţii din Caraibe” e căsătorită din mai 2013. Soţul ei, James Righton, este un muzician britanic. Cei doi s-au căsătorit în Franţa şi au împreună o fetiţă, pe nume Edie. Momentan, actriţa n-a precizat sexul celui de-al doilea copil şi nici cât de avansată e sarcina. Însă, se presupune că actriţa a depăşit cu bine primul trimestru de sarcină şi că vara aceasta îşi va strânge în braţe cel de-al doilea copil.Recente pe Ok! Magazine

Shania Twain, GettyImages (2) jpg
Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya