Violet, fiica cea mare a lui Ben Affleck, a strălucit la nunta acestuia cu J.Lo. Ce a purtat fata?

22 august, 2022

Nunta anului a luat sfârșit, însă ecourile ei încă se mai aud. Ben Affleck și Jennifer Lopez au avut nunta pe care și-au dorit-o toată viața, la reședința din Georgia a actorului, iar în ziua lor cea mare le-au stat aproape toți copiii lor din căsnicii diferite.

jennifer lopze mireasa jpg

Este vorba despre gemenii Emme și Max din partea miresei Jennifer Lopez și de Violet, Seraphina și Samuel, copiii lui Ben din căsnicia cu Jennifer Garner.

Toți cei cinci copii i-au urmat pe miri la altar, îmbrăcați în alb, așa cum a fost dress code-ul nunții celor două vedete, însă cea care a ieșit în evidență pe pontonul filmat de paparazzii din elicopter a fost fiica cea mare a lui Ben Affleck, Violet.

În vârstă de 16 ani, adolescenta care seamănă ca două picături de apă cu mama ei, Jennifer Garner, a arătat superb în rochia ei albă de prințesă, cu fustă din tulle.

Chiar dacă fotografiile au fost făcute la distanță, am putut observa că Violet n-a purtat ochelarii ei obișnuiți, pe care îi poartă zilnic și cu care apare în toate pozele de paparazzi.

Mai multe pentru tine...

De asemenea, fata a ținut un buchet de flori în timp ce îi urma pe Ben și Jennifer spre altar, cu fratele ei Samuel, în vârstă de 10 ani, în spatele ei. Sora ei, Seraphina, în vârstă de 13 ani, a ținut voalul lung al lui Jennifer – parte din rochia ei personalizată Ralph Lauren – alături de copilul non-binar al miresei, Emme, de 14 ani.

Suntem siguri că tatăl Ben a fost atât de mândru de fiica sa, o adolescentă care devine, pe zi ce trece, din ce în ce mai frumoasă.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg
colaj lansare fashion berecleanu jpg
jennifer lawrence insarcinata jpeg
Stefan Banica Jr  in 2024   Instagram (6) jpg
delia budeanu colaj arhiva jpg
Andreea Mari, Andreea Antonescu, Anda Adam jpg
Magda Pălimariu (5) jpg
Marius Manole și Cătălin Neamțu la Întrebarea Mesei Rotunde   Acasă TV jpg
Bucharest Fashion Week vedete jpg
Emma Heming și Bruce Willis, GettyImages (4) jpg
Joan Collins din Dinastia  foto   GettyImages jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Alexandre Eram jpg
FotoJet Victoria jpg
FotoJet Liam jpg
eliza spencer amelia spencer jpg
Kathy Bates, Profimedia (4) jpg
Radu Vâlcan la analize jpg