Virgil Ianţu a împlinit 51 de ani. Artistul şi prezentatorul TV a mărturisit că are în viaţă bucurii la care nici nu visa

21 februarie, 2022
1 virgil iantu2 jpg jpeg

Virgil Ianţu se consideră un binecuvântat al sorţii. Cu zâmbetul mereu pe buze, prezentatorul TV se simte plin de energia recunoştinţei.

Căci la 51 de ani împliniţi de o zi, Virgil ştie să-şi numere binecuvântările. Şi ca orice om înţelept, ştie că acestea nu se referă la bunuri materiale, ci la o familie frumoasă şi unită.

Ianţu a dezvăluit o poză alături de partenera sa de viaţă, Roxana, şi fiica sa, Jasmina, în descrierea căreia a scris: ”La 51 de ani, am cei mai faini prieteni, cărora le mulţumesc pentru că mă acceptă aşa de mişto cum sunt şi mai sunt recunoscător pentru ca am parte de cele mai mari bucurii la care nici nu visam. Le puteţi vedea în poza”, a fost mesajul de suflet transmis de Ianţu, care a primit zeci de mii de aprecieri şi comentarii, atât de oamenii obişnuiţi, cât şi de la vedete.

2 virgil9 jpg jpeg
stanga
dreapta
1 virgil iantu2 jpg jpeg
2 virgil9 jpg jpeg

Tăticul Ianţu este extrem de mândru de fiica lui. Jasmina are 17 ani, este superbă şi îşi doreşte să devină designer. Până atunci, a cochetat cu moda.

Între timp, Ianţu continuă una din emisiunile care i-au adus celebritatea pe micile ecrane. „Copiii spun ... cu Virgil Ianţu” s-a difuzat prima dată la 1 iunie 2021. Producţia este difuzată în online, pe canalul său de Youtube.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg