Virgil Ianţu dă detalii despre dragoste:''Câţi dintre „prietenii“ tai dispar şi câţi rămân lăngă tine pentru un alt fel de „distracţie“.

14 august, 2019
1 iantu jpg jpeg

Virgil Ianţu crede că dragostea nu durează doar trei ani şi că, în general, îţi ia din raţiune şi te face alt om. Ba mai mult, te poţi întâlni cu fluturii chiar dacă iubirea nu există.

"Mă gândesc de multe ori ce e dragostea şi cum ar trebui ea să se manifeste. Nu ştiu dacă există un model ideal de dragoste, pentru că ea, de obicei, îţi ia din ratiune, te scoate din ale tale si câteodată te face alt om. Nu v-aţi văzut niciodată vreun prieten sau vreo prietenă care o iau razna? Care judecă altfel şi se comportă total diferit când e îndrăgostită? E un spectacol foarte interesant. Dar haideţi să vedem cum se manifestă dragostea încă de la începuturile ei. Să începem cu fluturii. Când apar spunem că suntem îndrăgostiţi. Dar cand ei dispar... ce se întâmplă atunci? Se spune că dragostea durează trei ani. Aşa o fi? Eu nu cred. Fluturii sunt primul semn, dar ei pot apărea din mai multe motive chiar şi când dragostea nu e prezentă”, scrie Ianţu pe Facebook.

În opinia prezentatorului, dragostea e complexă şi se manifestă pe mai multe planuri. Cu toate astea, când e vorba de părinţi, ea trebuie să cântărească mult mai greu. "Îţi iubeşti mama, tatăl şi gata. Nu e mare lucru, mai ales că e din oficiu. Dar nu aţi avut niciodată sentimentul că părinţii vostri vă obosesc? Că sunt cicalitori şi că vă sună prea des pentru nimicuri, exact când sunteţi mai prinşi cu treburile voastre? Eh, am învăţat că aici dragostea trebuie să îsi intre în rol. Să ne reseteze şi să ne reamintească de vremurile în care noi o primeam necondiţionat de la părinţii noştri atunci când sufeream, când aveam nevoie de alinare şi de căldură. Aceste gânduri ne pot face mai înţelegatori şi, în loc să ne supere greşelile, să ne facă să zâmbim cu dragoste’’, adaugă Virgil.

Pentru prezentatorul TV, dragostea între prieteni este destul de clară. “Ea ar trebui recunoscută imediat, atunci când îţi este greu. Atunci îţi dai seama câţi dintre „prietenii“ tai dispar şi câţi rămân lăngă tine pentru un alt fel de „distracţie“.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique