Eroul Vitali Kliciko, primarul Kievului, divorțează. Care sunt motivele separării de soție?

17 august, 2022

Unul dintre eroii rezistenței ucrainene în fața Rusiei are probleme în căsnicie. Este vorba chiar de către primarul Kievului, Vitali Kliciko, fostul mare campion la box acum în vârstă de 51 de ani.

vitali kliciko profimedia 0098041910 jpg

Legendă a boxului de categorie grea, Vitali s-a despărțit de cea care i-a fost soție timp de 26 de ani, Natalia, după ce aceștia au trăit, în ultimul timp, în țări diferite.

Cu toate acestea, primarul Kievului a insistat că el și Natalia au încă o relație foarte bună. Kliciko a ieșit în evidență prin curajul său din postura de primar al capitalei ucrainene, odată cu invazia Rusiei de la începutul lunii februarie.

Între timp, fosta manechină și cântăreață Natalia, în vârstă de 48 de ani, locuiește de ani de zile în Germania. Cei doi s-au căsătorit în 1996, iar zilele trecute, Kliciko a confirmat că au depus oficial cererea de divorț.

Vitali a declarat următoarele pentru publicația germană Bild: „Am cerut divorțul împreună pentru că trăim despărțiți de ani de zile. Avem o relație foarte bună și ne respectăm unul pe celălalt, dar trăim separat, în orașe diferite, de prea mult timp".

Fostul cuplu are împreună trei copii - pe Yegor-Daniel, de 22 de ani, Elizabeth-Victoria, de 19 ani și Max, de 16 ani.

8 vitali klitschko boxer primar kiev inarmat ucraina rusia 2 jpg jpeg

Natalia, în prezent profesoară de yoga, este pe jumătate nemțoiacă. Soția lui Vitali a obosit, probabil, să-și mai facă griji pentru acesta, după ce primarul Kievului și fratele lui, Vladimir, au declarat că sunt dispuși să moară pentru țara lor în lupta împotriva invadatorilor ruși.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg