Viviana Sposub a anunţat la "Bravo, ai stil! Celebrities" că este însărcinată. Ce imagine a postat George Burcea pe reţelele de socializare

15 decembrie, 2021
1 viviana sposub si george burcea asteapta un copil 1 jpg jpeg

Iubita lui George Burcea a făcut marele anunţ în timpul filmărilor de la Kanal D.

Viviana Sposub a luat prin surprindere pe toată lumea, când i-a confirmat gazdei emisiunii, Ilinca Vandici, faptul că aşteaptă un bebeluş. Secvenţa a fost inserată în promo-ul care anunţă ediţia din această seară a show-ului "Bravo, ai stil! Celebrities", fără să ne dea mai multe detalii. 

Totuşi, înainte de dialogul spumos dintre Viviana Sposub şi Ilinca Vandici, cel care a alimentat faptul că frumoasa concurentă ar putea fi însărcinată este chiar logodnicul ei, George Burcea, care zilele trecute a postat o imagine pe Instagram în care apare o talpă de bebeluş.

7 george burcea anunt copil jpg jpeg

Până acum nu există declaraţii oficiale din partea celor doi, iar fanii aşteaptă cu sufletul la gură vestea cea mare, deşi Viviana Sposub se confesa în cadrul unui testimonial că nu este momentul potrivit pentru a-şi mari familia.

"De la mine şi George vă puteţi aştepta oricând la surprize! De toate felurile! Lăsând gluma la o parte, etapa în care noi ne aflăm acum nu e tocmai cea mai potrivită pentru pasul acesta. Dar ne dorim copii împreună şi voi fi tare fericită să vă anunţ atunci când acest lucru se va întâmpla", spunea recent Viviana Sposub.

"Având în vedere cât de ocupaţi suntem în perioada aceasta, cel mai mare răsfăţ pentru mine este atunci când mă aşteaptă să vin de la filmări cu masa pusă. El se simte răsfăţat atunci când a doua zi, dimineaţa, găseşte toate vasele spălate şi cafeaua făcută, pe care, de obicei, o ia la pachet şi fuge la filmări”, mai mărturisea ea.

În cadrul ediţiei "Bravo, ai stil! Celebrities" de miercuri seară, lucrurile au fost clarificate:

, a fost doar un artificiu de marketing pentru promovarea emisiunii, scoţându-se din context câteva fraze, pentru a spori audienţa. Aceasta a spus din nou că nu este o perioadă propice unei asemenea veşti şi că, atunci când va fi cazul, îşi va anunţa fanii, dar nu prin intermediul unei ediţii de reality-show.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg