Viviana Sposub a suferit din dragoste înainte să îl cunoască pe George Burcea. Ce a atras-o la actor

26 octombrie, 2020
6 viviana sposub si george burcea 1 jpg jpeg

Viviana Sposub şi-a propus să nu se îndrăgostească la "Ferma", dar iată ce surpriză de proporţii a avut şi ea, dar şi George Burcea. Prezentatoarea e fericită, e alături de bărbatul care a ajutat-o în competiţie!

Sinceră, mereu cu zâmbetul pe buze, muncitoare, Viviana a dezvăluit că ea a plecat în competiţie cu gândul de a nu se îndrăgosti: "Primul lucru pe care l-am afirmat când au început filmările a fost: “Eu nu am venit aici să mă îndrăgostesc!”. Şi uite cum viaţa, sau mai bine spus Ferma, te ia prin surprindere. Nu cred că se aştepta nimeni la un asemenea parcurs, dar tocmai ăsta cred că e farmecul."

Cum e vorba...socoteala din târg nu se potriveşte cu cea de acasă, şi iată că vedeta s-a simţit atrasă de George Burcea. Ea l-a sărutat, iar povestea a continuat frumos, natural, au ajuns chiar şi să locuiască împreună pentru o perioadă. Viviana Sposub are doar 22 de ani, dar a cunoscut deja suferinţa în dragoste: "Ce ar mai fi viaţa fără puţină suferinţă din dragoste? Deşi sunt tinerică, am avut timp să mă îndrăgostesc, să iubesc, ba mai mult, am avut timp şi să sufăr. Dar nu regret absolut nimic! Tot ce am învăţat în fostele relaţii mă ajută să clădesc acum conexiuni mai profunde.", a măturisit ea pentru click.ro.

1 viviana sposub la ferma 1 jpg jpeg

Ce a atras-o pe Viviana Sposub la George Burcea

Pentru aceeaşi sursă, Viviana a mărturisit că simplitatea lui George a atras-o: "Când e vorba de sentimente, nu ai cum să găseşti explicaţii, definiţii. Lucrurile se întâmplă de la sine şi se întâmplă atât de frumos. Trăiesc fiecare clipă la intensitate maximă şi dau frâu liber sentimentelor, exact cum am făcut şi în Fermă.  (...) Simplitatea! Faptul că se bucură de tot ce îl înconjoară şi împărtăşeşte şi cu ceilalţi această stare de bine. Dar trebuie să recunosc că şi abilităţile sale încredibile de muls vaca mi-au atras puţin atenţia..."

4 viviana sposub si george burcea 2 jpg jpeg

Viviana şi George Burcea aufost infectaţi cu coronavirus aşa că amândoi s-au carantinat în apartamentul vedetei din Bucureşti.

Foto: Facebook, Pro TVRecente pe Ok! Magazine

Shania Twain, GettyImages (2) jpg
Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya