Viviana Sposub a suferit din dragoste înainte să îl cunoască pe George Burcea. Ce a atras-o la actor

26 octombrie, 2020
6 viviana sposub si george burcea 1 jpg jpeg

Viviana Sposub ┼či-a propus s─â nu se ├«ndr─âgosteasc─â la "Ferma", dar iat─â ce surpriz─â de propor┼úii a avut ┼či ea, dar ┼či George Burcea. Prezentatoarea e fericit─â, e al─âturi de b─ârbatul care a ajutat-o ├«n competi┼úie!

Sincer─â, mereu cu z├ómbetul pe buze, muncitoare, Viviana a dezv─âluit c─â ea a plecat ├«n competi┼úie cu g├óndul de a nu se ├«ndr─âgosti: "Primul lucru pe care l-am afirmat c├ónd au ├«nceput film─ârile a fost: ÔÇťEu nu am venit aici s─â m─â ├«ndr─âgostesc!ÔÇŁ. ┼×i uite cum via┼úa, sau mai bine spus Ferma, te ia prin surprindere. Nu cred c─â se a┼čtepta nimeni la un asemenea parcurs, dar tocmai ─âsta cred c─â e farmecul."

Cum e vorba...socoteala din t├órg nu se potrive┼čte cu cea de acas─â, ┼či iat─â c─â vedeta s-a sim┼úit atras─â de George Burcea. Ea l-a s─ârutat, iar povestea a continuat frumos, natural, au ajuns chiar ┼či s─â locuiasc─â ├«mpreun─â pentru o perioad─â. Viviana Sposub are doar 22 de ani, dar a cunoscut deja suferin┼úa ├«n dragoste: "Ce ar mai fi via┼úa f─âr─â pu┼úin─â suferin┼ú─â din dragoste? De┼či sunt tineric─â, am avut timp s─â m─â ├«ndr─âgostesc, s─â iubesc, ba mai mult, am avut timp ┼či s─â suf─âr. Dar nu regret absolut nimic! Tot ce am ├«nv─â┼úat ├«n fostele rela┼úii m─â ajut─â s─â cl─âdesc acum conexiuni mai profunde.", a m─âturisit ea pentru click.ro.

1 viviana sposub la ferma 1 jpg jpeg

Ce a atras-o pe Viviana Sposub la George Burcea

stanga
dreapta
1 viviana sposub la ferma 1 jpg jpeg
2 viviana sposub la ferma 2 jpg jpeg
3 viviana sposub si george burcea 3 jpg jpeg
4 viviana sposub si george burcea 2 jpg jpeg
5 viviana sposub si george burcea 1 jpg jpeg

Pentru aceea┼či surs─â, Viviana a m─ârturisit c─â simplitatea lui George a atras-o: "C├ónd e vorba de sentimente, nu ai cum s─â g─âse┼čti explica┼úii, defini┼úii. Lucrurile se ├«nt├ómpl─â de la sine ┼či se ├«nt├ómpl─â at├ót de frumos. Tr─âiesc fiecare clip─â la intensitate maxim─â ┼či dau fr├óu liber sentimentelor, exact cum am f─âcut ┼či ├«n Ferm─â.  (...) Simplitatea! Faptul c─â se bucur─â de tot ce ├«l ├«nconjoar─â ┼či ├«mp─ârt─â┼če┼čte ┼či cu ceilal┼úi aceast─â stare de bine. Dar trebuie s─â recunosc c─â ┼či abilit─â┼úile sale ├«ncredibile de muls vaca mi-au atras pu┼úin aten┼úia..."

4 viviana sposub si george burcea 2 jpg jpeg

Viviana ┼či George Burcea aufost infecta┼úi cu coronavirus a┼ča c─â am├óndoi s-au carantinat ├«n apartamentul vedetei din Bucure┼čti.

Foto: Facebook, Pro TV