Vladimir Draghia, mesaj emoţionant despre cea mai importantă persoană din viaţa lui: ''Se lipeşte de mine şi mă ţine strâns după gât''

25 septembrie, 2019
5 draghia jpg jpeg

Vladimir Drăghia are una dintre cele mai frumoase familii din showbiz. Actorul a postat pe un cont de socializare câteva imagini din vacanţa pe care o trăieşte alături de soţia sa şi micuţa Zora. Fetiţa pare că a reuşit să îi schimbe în totalitate viaţa câştigătorului de la Exatlon. 

"Este foarte energică în ultimul timp. Aleargă, vorbeşte în dodii non stop şi a început să aibă păreri despre orice. Când intru cu ea în apă e singura mea ocazie să o ţin în braţe. Se lipeşte de mine şi mă ţine strâns după gât. De frică şi de frig. Iar eu o respir grăbit''.

Vladimir îşi retrăieşte alături de Zora copilăria şi încearcă să îi umple sufletul cu amintiri frumoase."Tataia avea o bicicletă cu care mergea peste tot. Căra bălegar pentru grădină cu ea, o lăsa semn la coadă la pui (de unde i-au şi furat-o), mergea până la un lac de la marginea Galaţiului să caute lipitori, că era pescar mare, avea barcă la Dunăre. Ei, printre primele mele amintiri este şaua de lemn de pe cadrul bicicletei lui. Ţin minte că-mi înţepenea fundul pe lemnul ăla, dar nimic nu se compara cu bucuria pe care o aveam când mă lua cu el. Mereu mi-am dorit să îmi plimb copilul cu bicicleta! Asta a fost prima încercare. A durat 20 de secunde, dar uitaţi-vă la faţa ei. Asta căutam!'', scria actorul, de curând, pe Facebook.

7 draghia10 jpg jpeg
stanga
dreapta
5 draghia jpg jpeg
2 draghia2 jpg jpeg
3 draghia3 jpg jpeg
4 draghia4 jpg jpeg
5 draghia jpg jpeg
7 draghia10 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg