Volodimir Zelenski, video call cu actorii Ashton Kutcher şi Mila Kunis pentru a le mulţumi pentru donaţia lor către refugiaţi

21 martie, 2022
2 kutcher mila jpg jpeg

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a ţinut să le mulţumească în mod direct actorilor Mila Kunis şi Ashton Kutcher, după ce aceştia au reuşit să strângă aproape 35 de milioane de dolari, sumă care va merge în sprijinul refugiaţilor ucraineni.

Duminica trecută, preşedintele de 44 de ani a organizat un video call cu celebrul cuplu de la Hollywood pentru a discuta despre soluţiile de întrajutorare a refugiaţilor, cu atât mai mult cu cât numărul acestora a ajuns, până acum, la peste 3 milioane de persoane.

Kutcher, 44, şi Kunis, 38, actriţă născută la Cernăuţi, în Ucraina, au lansat pe 3 martie o pagină pe GoFundMe cu scopul de a strânge cel puţin 30 de milioane de dolari pentru nevoile imediate ale refugiaţilor prin implicarea companiilor Flexport şi Airbnb. Flexport este o companie de transport care va ajuta la livrarea proviziilor către refugiaţii din Europa, iar Airbnb le va oferi cazare graturită, pe termen scurt.

Zelenski le-a mulţumit celor doi pe social media, punctând că actorii sunt printre primele personalităţi care au fost sensibilizaţi de suferinţa ucrainenilor şi le-au sărit în ajutor.

“Le muţumesc în numele oamenilor mei, în numele nostru, celor doi prieteni ai noştri din America. Sunt recunoscător pentru sprijinul lor şi impresionat de determinarea lor”, a mai scris Zelenski pe contul lui de Twitter.

Ashton şi Mila au repostat pe contul lor de Twitter mesajul preşedintelui ucrainean, însoţit de o poză cu un laptop deschis, pe ecranul căruia se poate vedea cum Zelenski vorbeşte prin video call cu cei doi soţi.Recente pe Ok! Magazine

Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE