Walter Zenga s-a vaccinat anti-Covid în Dubai. Ce mesaj a transmis antrenorul

17 martie, 2021
1 walter zenga vaccin anticoronavirus jpg jpeg

În ultimele luni, ştirile despre familia Zenga nu erau cele mai fericite, acestea făceau referire a divorţ. Iată că Raluca şi Walter Zenga s-au împăcat, acum se gândesc la sănătatea familiei aşa că antrenorul şi-a făcut vaccinul împotriva coronavirusului.

Antrenorul a făcut prima doză de vaccin anti-Covid în Dubai, oraşul în care locuieşte cu întreaga familie. Acesta s-a filmat în timp ce o asistentă face procedura, iar apoi a urcat clipul pe reţelele de socializare. Walter Zenga a avut şi un mesaj.

Walter Zenga a mulţumit autorităţilor din Emiratele Arabe Unite pentru efortul depus în organizarea campaniei de imunizare a populaţiei.

„Mulţumiri Guvernului Emiratelor Arabe Unite şi mulţumiri speciale conducerii Emiratelor Arabe Unite şi Ministerului Sănătăţii şi Prevenţiei şi Excelenţei Sale Dr. Nasser Al Budoor pentru asigurarea vaccinării Covid-19, pentru că ne ţin în siguranţă şi au grijă de noi”, a scris Walter Zenga pe Instagram.

Cei care îl urmăresc au reacţionat imediat: „Bravo, Walter! Excelent exemplu pentru toţi”, „Mare om! Aici îl aşteptăm pe Moş Crăciun să ni-l facă”.

walter zenga vaccin anticoronavirus 2 jpg jpeg

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Walter Zenga (@walterzenga_official)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Walter Zenga (@walterzenga_official)

Raluca şi Walter Zenga s-au împăcat. Au uitat de divorţ şi partaj: "Nu suntem deloc despărţiţi!"

Toţi se aşteptau apoi la divorţ, la un partaj, dar s-a lăsat o linişte în declaraţii, nici el nu a mai spus nimic presei, nici ea. Acum au venit veşti neaşteptate. Nu au divorţat, încă sunt împreună. "Nu suntem deloc despărţiţi. Nu! Clar sunt cu Raluca. A pus ea o postare în legătură cu noi pe care a şters-o după 8 ore”, a spus Walter Zenga la o emisiune a postului tv italian Canale 5, în care a apărut alături de Raluca.

walter zenga si familia jpg jpeg

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg