De la palme, la Namaste! Will Smith a plecat în ”călătorie spirituală”, după episodul șocant de la Oscaruri

26 aprilie, 2022
Will Smith Oscar (3) jpg

Will Smith a plecat într-o ”călătorie spirituală” în India, după episodul șocant de la Oscaruri.

Este o trecere bruscă și diametral opusă, ceea ce denotă zbuciumul interior cu care se confruntă actorul. Acesta dorește să se concentreze pe yoga și meditație, două practici foarte eficiente dovedite, atunci când vrei să readuci pacea în tine.

Surse apropiate au declarat în exclusivitate Page Six că Smith nu și-ar fi cerut scuze personal lui Chris Rock, după infama palmă de la Oscaruri. Rock nu a comentat, însă multe persoane de la Hollywood își dau ochii peste cap când aud de călătoria spirituală a personajului negativ de la Oscar. După ce Will și-a motivat plecarea și a spus că vrea să lucreze cu el pentru a nu mai permite niciodată violenței să pună stăpânire pe el, una dintre surse susține: ”Călătoria spirituală a lui Smith pare cinică și ridicolă, având în vedere că nu și-a prezentat scuzele personal celui atacat în fața a milioane de oameni. Nicio cantitate de ”Namaste” nu va compensa acest lucru.”, spune, cu obidă, unul dintre intervievații sursei citate.

Alte surse au declarat People luni că Smith a plecat ”în călătoria către sine”, la o lună după ce l-a pălmuit pe Rock pe scena Oscarurilor.

Revista a menționat că Smith a plecat să mediteze și să facă yoga, a plecat în India în scopuri spirituale.

Actorul a fost văzut pentru prima dată în public de la episodul intens blamat. El a ajuns într-un aeroport privat din Mumbai, India, sâmbătă, și a acceptat să facă poze cu fanii.

Will, care a câștigat un Oscar pentru Cel mai bun Actor pentru rolul din “King Richard” a demisionat din Academia care organizează Oscarurile anual, iar aceasta i-a dat și o interdicție ulterioară pentru 10 ani. În această perioadă, actorul nu are voie să participe la evenimentele organizate de Academie.

După incident, Smith a spus: ”Lista celor pe care i-am rănit e lungă, iar aici se află Chris, familia sa, mulți prieteni dragi mie. Schimbarea necesită timp și sunt dispus să muncesc pentru a fi sigur că nu voi mai permite niciodată violenței să mă domine.”Recente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg