Will Smith către Chris Rock: “Vreau să-ţi cer scuze public, Chris. Am greşit. Îmi este ruşine”

29 martie, 2022
5 profimedia 0673498442 jpg jpeg

Toţi cei care au crezut că mult discutatul moment de pe scena Oscarurilor a fost regizat au acum răspunsul.

Palma pe care Will i-a dat-o comediantului Chris Rock a fost cât se poate de reală, iar actorul premiat duminică cu un trofeu Oscar şi-a cerut scuze ieri seară, pe contul lui de Instagram, pentru gestul lui „inacceptabil şi fără scuză”, pentru care îi este acum ruşine.

“Violenţa în orice formă a ei este distructivă şi otrăvitoare. Comportamentul meu de seara trecută de la Premiile Oscar este inacceptabil şi fără scuză. Glumele pe seama mea sunt parte din job, dar o glumă pe seama condiţiei medicale a Jadei a fost prea mult pentru mine şi am reacţionat pe fond emotiv. Vreau să-ţi cer scuze public, Chris. Am greşit. Îmi este ruşine, iar acţiunile mele nu sunt în concordanţă cu omul care vreau să fiu. Nu este loc pentru violenţă într-o lume a iubirii şi generozităţii”, a scris Smith pe Instagram, care le-a cerut scuze şi organizatorilor şi producătorilor show-ului.

Cât despre Chris Rock, acesta nu a răspuns scuzelor lui Smith şi nici nu a comentat într-un fel incidentul de pe scena Oscarurilor.

Înainte de a anunţa câştigătorul celui mai bun documentar, Rock a făcut o glumă despre look-ul Jadei Smith, soţia lui Will, care şi-a ras părul, fiind diagnosticată cu alopecia.

După ce iniţial a părut că râde la gluma comediantului, Will a urcat, apoi, pe scenă şi l-a pălmuit serios pe Rock. Întors pe scaunul lui, actorul de Oscar i-a strigat lui Rock să nu se mai ia de soţia lui, moment în care sala a amuţit, invitaţii dându-şi seama că momentul este real.

După o pauză scurtă, Rock a continuat cu o replică destul de inspirată, ce-i drept: “Asta a fost cea mai mare noapte din istoria televiziunii”.Recente pe Ok! Magazine

Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE