Will Smith îşi serbează mama în paşi de dans, imagini adorabile. Actorul i-a pus în vedere: ”Dansăm până la 100 de ani”

18 ianuarie, 2022
6 profimedia 0652740922 jpg jpeg

Mama lui Will Smith a împlinit 85 de ani, dar este într-o formă de zile mari. Astfel, vedem de la cine a moştenit actorul voioşia.

Căci cei doi au aniversat momentul în paşi de dans. Will a postat pe pagina sa de socializare un filmuleţ adorabil, în care dansează cu Caroline Bright pe hit-ul lui Whitney Houston, I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me).

5 will png png

Smith poartă un tricou roz şi pantaloni gri, iar Caroline are o ţinută albă şi se bucură foarte mult de moment. Cei doi realizează un adevărat moment de familie, sunt extrem de fericiţi şi se vede ce relaţie frumoasă mamă – fiu au. Fiica lui Will în vârstă de 21 de ani, Willow, este prezentă la ziua bunicii şi a încărcat şi ea, pe pagina sa de Instagram, momentul. La un moment dat, toţi trei se îmbrăţişează călduros. Willow a avut parte şi de un moment emoţionant alături de bunică, în care o strânge cu drag în braţe şi o sărută pe obraz.

Caroline Bright a fost administrator la o şcoală din Philadelphia şi l-a născut pe Will în 1968, pe 25 septembrie. Acasă îl aşteptau fraţii Pam, Ellen şi Harry. În anul 2000, a divorţat de fostul său soţ, Willard Carroll Smith Sr.

În memoriile pe care Will Smith le-a publicat în noiembrie 2021, a recunoscut că îşi dorea să-l omoare pe Willard, din cauza comportamentului violent pe care l-a avut acesta cu mama sa. Celebrul actor şi Caroline chiar au dezbătut subiectul violenţelor din copilărie într-un episod din serialul său ”Best Shape Of My Life”.

Will a făcut atunci şi o mărturisire răvăşitoare, că luase în calcul inclusiv varianta de a se sinucide, fiindcă nu fusese capabil să oprească violenţele, în ciuda faptului că era cel mai mare dintre fraţi.

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Will Smith (@willsmith)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Will Smith (@willsmith)

Foto: Instagram şi ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg