Winona Ryder, la un pas să-și piardă mințile după dureroasa despărțire de Johnny Depp. Ce-și amintește actrița

29 iunie, 2022
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg

A fost foarte afectată de această experiență! Winona Ryder recunoaște că nu a suportat prea bine despărțirea de Johnny Depp în 1993.

Winona Ryder și Johnny Depp (3) jpg

Durerea i-a adus tulburări puternice și compară trauma despărțirii cu rolul celebru din ”Girl, Interrupted”. ”A fost versiunea mea, din viața reală a ”Girl, Interrupted””, mărturisește, cu tristețe, marea actriță. Este vorba de rolul său jucat fenomenal în 1999, al unei tinere internate într-o instituție de boli mintale.

Winona Ryder jpg

Practic, actrița s-a antrenat de-adevăratelea cu 6 ani înainte de rolul care avea să-i aducă o și mai mare recunoaștere a talentelor artistice, mai ales că filmul a primit Premiul Oscar pentru Cea mai bună actriță în rol secundar, acordat Angelinei Jolie.

Sussana Kaysen (Winona Ryder) este o adolescentă ajunsă la spitalul de nebuni după ce a încercat să se sinucidă. Aici își face un grup de prietene. Georgina Tuskin (Clea DuVall), mincinoasă patologică, Daisy Randone (Brittany Murphy), abuzată sexual, Polly (Elizabeth Moss), cea care s-a ars pe corp, Janet (Angela Bettis), cea anorexică și Lisa (Angelina Jolie), o adolescentă sociopată și manipulatoare.

Viața personală a Winonei fost îndelung comentată în presa tabloidă. Relația sa cu Johnny Depp din prima parte a anilor 90 a adus-o pe prima pagină a ziarelor.

Un incident bizar însă, speculat de presa tabloidă, a scos-o pe Winona Ryder din primul rând al vedetelor de la Hollywood pentru un timp. Ea a fost surprinsă în timp ce fura articole vestimentare dintr-un magazin, iar imaginile captate de camerele de luat vederi au făcut înconjurul lumii mult timp după aceea. Actrița și-a mărturisit deschis lupta sa cu anxietatea și perioadele de depresie pe care le-a avut, fiind și internată într-o clinică de profil din acest motiv.

Astăzi, în 2022, la 50 de ani, Ryder a mărturisit ”Harper’s Bazaar” că a făcut multe greșeli și că, mai ales, nu a avut grijă de ea. Recunoaște că despărțirea de Depp a marcat-o până în cele mai profunde fibre ale ființei.

Întrebată ce părere are despre scandalul în care Depp a fost implicat și procesul cu Amber Heard, Winona Ryder mărturisește că ea nu cunoaște această versiune a lui Johnny de care Heard vorbea.

Spune că a fost ”șocată” când a aflat prima dată care sunt acuzele aduse de vedeta din Aquaman. ”Este departe gândul că Johnny poate fi violent, bărbatul pe care eu l-am cunoscut și iubit nu e așa. Nu pot să cred aceste acuzații”, mărturisește actrița care a avut o relație de iubire cu Depp din 1989, până în 1993. Cei doi au devenit rapid cel mai HOT cuplu al momentului și s-au logodit la doar cinci luni după ce au început relația.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg