Winona Ryder, la un pas să-și piardă mințile după dureroasa despărțire de Johnny Depp. Ce-și amintește actrița

29 iunie, 2022
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg

A fost foarte afectată de această experiență! Winona Ryder recunoaște că nu a suportat prea bine despărțirea de Johnny Depp în 1993.

Winona Ryder și Johnny Depp (3) jpg

Durerea i-a adus tulburări puternice și compară trauma despărțirii cu rolul celebru din ”Girl, Interrupted”. ”A fost versiunea mea, din viața reală a ”Girl, Interrupted””, mărturisește, cu tristețe, marea actriță. Este vorba de rolul său jucat fenomenal în 1999, al unei tinere internate într-o instituție de boli mintale.

Winona Ryder jpg

Practic, actrița s-a antrenat de-adevăratelea cu 6 ani înainte de rolul care avea să-i aducă o și mai mare recunoaștere a talentelor artistice, mai ales că filmul a primit Premiul Oscar pentru Cea mai bună actriță în rol secundar, acordat Angelinei Jolie.

Sussana Kaysen (Winona Ryder) este o adolescentă ajunsă la spitalul de nebuni după ce a încercat să se sinucidă. Aici își face un grup de prietene. Georgina Tuskin (Clea DuVall), mincinoasă patologică, Daisy Randone (Brittany Murphy), abuzată sexual, Polly (Elizabeth Moss), cea care s-a ars pe corp, Janet (Angela Bettis), cea anorexică și Lisa (Angelina Jolie), o adolescentă sociopată și manipulatoare.

Viața personală a Winonei fost îndelung comentată în presa tabloidă. Relația sa cu Johnny Depp din prima parte a anilor 90 a adus-o pe prima pagină a ziarelor.

Un incident bizar însă, speculat de presa tabloidă, a scos-o pe Winona Ryder din primul rând al vedetelor de la Hollywood pentru un timp. Ea a fost surprinsă în timp ce fura articole vestimentare dintr-un magazin, iar imaginile captate de camerele de luat vederi au făcut înconjurul lumii mult timp după aceea. Actrița și-a mărturisit deschis lupta sa cu anxietatea și perioadele de depresie pe care le-a avut, fiind și internată într-o clinică de profil din acest motiv.

Astăzi, în 2022, la 50 de ani, Ryder a mărturisit ”Harper’s Bazaar” că a făcut multe greșeli și că, mai ales, nu a avut grijă de ea. Recunoaște că despărțirea de Depp a marcat-o până în cele mai profunde fibre ale ființei.

Întrebată ce părere are despre scandalul în care Depp a fost implicat și procesul cu Amber Heard, Winona Ryder mărturisește că ea nu cunoaște această versiune a lui Johnny de care Heard vorbea.

Spune că a fost ”șocată” când a aflat prima dată care sunt acuzele aduse de vedeta din Aquaman. ”Este departe gândul că Johnny poate fi violent, bărbatul pe care eu l-am cunoscut și iubit nu e așa. Nu pot să cred aceste acuzații”, mărturisește actrița care a avut o relație de iubire cu Depp din 1989, până în 1993. Cei doi au devenit rapid cel mai HOT cuplu al momentului și s-au logodit la doar cinci luni după ce au început relația.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg