Xonia, într-o formă fizică de zile mari, după problemele de sănătate pe care le-a avut. I se umflase faţa foarte mult şi mulţi o acuzau că exagerase cu operaţiile

20 ianuarie, 2022
Xonia 21 jpg

Din păcate, parcursul Xoniei la emisiunea ”Survivor” a fost foarte scurt, artista fiind prima eliminată din competiţie.

Discuţiile sunt foarte intense în echipa Faimoşilor, echipă din care şi Xonia făcea parte. Deşi dintre cei trei nominalizaţi, Xonia era singura care nu alimentase scandalurile, aventura în Republica Dominicană pentru ea s-a încheiat.

Între Faimoşi deja au intervenit scandalurile. Roxana Ciuhulescu a fost în conflict cu Cătălin Zmărăndescu şi CRBL, după ce aceştia au criticat-o pe sportivă. De asemenea, Otilia Bilionera a izbucnit în lacrimi după ce Zmărăndescu a ţipat la ea. În ediţia de miercuri,dintre cei trei Faimoşi nominalizaţi, Xonia a fost cea care a părăsit competiţia.

stanga
dreapta
Xonia 21 jpg
3 xonia1 jpg jpeg
4 xonia2 jpg jpeg

”Traseele sunt foarte grele, dar mai grele mi se par condiţiile în junglă, pentru că nu ne odihnim, nu măncâm, nu dormim. Pentru mine, ştiam că o să fie greu, dar îmi place această experienţă. Este cea mai grea luptă pe care am dus-o până în prezent”, a spus Xonia despre experienta trăită la Survivor România 2022.

Cântăreaţa a avut mari probleme de sănătate în urmă cu câţiva ani. Faţa i se umflase incredibil de mult, iar mulţi o acuzau că exagerase cu operaţiile estetice. Nici vorbă de aşa ceva. Deşi are câteva intervenţii estetice, nu acestea au dus la umflarea feţei sale.

Artista a decis, după cumpăna vieţii sale să părăsească România. Iată ce a declarat pentru Cancan în urmă cu câteva luni: ”Eu în continuare am probleme de sănătate, dar ţin lucrul acesta departe de ochii lumii pentru că nu doresc să împărtăşesc lucrurile negative cu publicul şi fanii mei. În plus, nu am nevoie de mila nimănui. Momentan, mă simt mai bine atât fizic, cât şi psihic. Sunt o persoană pozitivă şi cu credinţă în Dumnezeu. Sunt recunoscătoare familiei mele care mi-a fost alături întotdeauna. Au fost singurele persoane care au stiut şi au înţeles prin ce trec. M-au susţinut, încurajat şi iubit necondiţionat”, a declarat artista Cancan.

O boală autoimună i-a dat mult de furcă Xoniei. Ea s-a tratat în SUA şi urmează constant un tratament. Solista a declarat într-o emisiune TV că a încercat multe pentru a-şi ameliora starea, inclusiv meditaţie şi credinţă.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg