Xonia, într-o formă fizică de zile mari, după problemele de sănătate pe care le-a avut. I se umflase faţa foarte mult şi mulţi o acuzau că exagerase cu operaţiile

20 ianuarie, 2022
Xonia 21 jpg

Din păcate, parcursul Xoniei la emisiunea ”Survivor” a fost foarte scurt, artista fiind prima eliminată din competiţie.

Discuţiile sunt foarte intense în echipa Faimoşilor, echipă din care şi Xonia făcea parte. Deşi dintre cei trei nominalizaţi, Xonia era singura care nu alimentase scandalurile, aventura în Republica Dominicană pentru ea s-a încheiat.

Între Faimoşi deja au intervenit scandalurile. Roxana Ciuhulescu a fost în conflict cu Cătălin Zmărăndescu şi CRBL, după ce aceştia au criticat-o pe sportivă. De asemenea, Otilia Bilionera a izbucnit în lacrimi după ce Zmărăndescu a ţipat la ea. În ediţia de miercuri,dintre cei trei Faimoşi nominalizaţi, Xonia a fost cea care a părăsit competiţia.

”Traseele sunt foarte grele, dar mai grele mi se par condiţiile în junglă, pentru că nu ne odihnim, nu măncâm, nu dormim. Pentru mine, ştiam că o să fie greu, dar îmi place această experienţă. Este cea mai grea luptă pe care am dus-o până în prezent”, a spus Xonia despre experienta trăită la Survivor România 2022.

Cântăreaţa a avut mari probleme de sănătate în urmă cu câţiva ani. Faţa i se umflase incredibil de mult, iar mulţi o acuzau că exagerase cu operaţiile estetice. Nici vorbă de aşa ceva. Deşi are câteva intervenţii estetice, nu acestea au dus la umflarea feţei sale.

Artista a decis, după cumpăna vieţii sale să părăsească România. Iată ce a declarat pentru Cancan în urmă cu câteva luni: ”Eu în continuare am probleme de sănătate, dar ţin lucrul acesta departe de ochii lumii pentru că nu doresc să împărtăşesc lucrurile negative cu publicul şi fanii mei. În plus, nu am nevoie de mila nimănui. Momentan, mă simt mai bine atât fizic, cât şi psihic. Sunt o persoană pozitivă şi cu credinţă în Dumnezeu. Sunt recunoscătoare familiei mele care mi-a fost alături întotdeauna. Au fost singurele persoane care au stiut şi au înţeles prin ce trec. M-au susţinut, încurajat şi iubit necondiţionat”, a declarat artista Cancan.

O boală autoimună i-a dat mult de furcă Xoniei. Ea s-a tratat în SUA şi urmează constant un tratament. Solista a declarat într-o emisiune TV că a încercat multe pentru a-şi ameliora starea, inclusiv meditaţie şi credinţă.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg