Xonia, într-o formă fizică de zile mari, după problemele de sănătate pe care le-a avut. I se umflase faţa foarte mult şi mulţi o acuzau că exagerase cu operaţiile

20 ianuarie, 2022
Xonia 21 jpg

Din păcate, parcursul Xoniei la emisiunea ”Survivor” a fost foarte scurt, artista fiind prima eliminată din competiţie.

Discuţiile sunt foarte intense în echipa Faimoşilor, echipă din care şi Xonia făcea parte. Deşi dintre cei trei nominalizaţi, Xonia era singura care nu alimentase scandalurile, aventura în Republica Dominicană pentru ea s-a încheiat.

Între Faimoşi deja au intervenit scandalurile. Roxana Ciuhulescu a fost în conflict cu Cătălin Zmărăndescu şi CRBL, după ce aceştia au criticat-o pe sportivă. De asemenea, Otilia Bilionera a izbucnit în lacrimi după ce Zmărăndescu a ţipat la ea. În ediţia de miercuri,dintre cei trei Faimoşi nominalizaţi, Xonia a fost cea care a părăsit competiţia.

stanga
dreapta
Xonia 21 jpg
3 xonia1 jpg jpeg
4 xonia2 jpg jpeg

”Traseele sunt foarte grele, dar mai grele mi se par condiţiile în junglă, pentru că nu ne odihnim, nu măncâm, nu dormim. Pentru mine, ştiam că o să fie greu, dar îmi place această experienţă. Este cea mai grea luptă pe care am dus-o până în prezent”, a spus Xonia despre experienta trăită la Survivor România 2022.

Cântăreaţa a avut mari probleme de sănătate în urmă cu câţiva ani. Faţa i se umflase incredibil de mult, iar mulţi o acuzau că exagerase cu operaţiile estetice. Nici vorbă de aşa ceva. Deşi are câteva intervenţii estetice, nu acestea au dus la umflarea feţei sale.

Artista a decis, după cumpăna vieţii sale să părăsească România. Iată ce a declarat pentru Cancan în urmă cu câteva luni: ”Eu în continuare am probleme de sănătate, dar ţin lucrul acesta departe de ochii lumii pentru că nu doresc să împărtăşesc lucrurile negative cu publicul şi fanii mei. În plus, nu am nevoie de mila nimănui. Momentan, mă simt mai bine atât fizic, cât şi psihic. Sunt o persoană pozitivă şi cu credinţă în Dumnezeu. Sunt recunoscătoare familiei mele care mi-a fost alături întotdeauna. Au fost singurele persoane care au stiut şi au înţeles prin ce trec. M-au susţinut, încurajat şi iubit necondiţionat”, a declarat artista Cancan.

O boală autoimună i-a dat mult de furcă Xoniei. Ea s-a tratat în SUA şi urmează constant un tratament. Solista a declarat într-o emisiune TV că a încercat multe pentru a-şi ameliora starea, inclusiv meditaţie şi credinţă.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg