Vedete

Vedetele Antenei s-au reunit la nunta ştiristei Nadina Câmpean. Uite ce mireasă frumoasă a fost! FOTO

Vedetele Antenei s-au reunit la nunta ştiristei Nadina Câmpean. Uite ce mireasă frumoasă a fost! FOTO camera-retro icon Vezi galeria 24 poze

Familia anteniştilor a petrecut chiar pe 14 iulie, de Ziua Franţei, la nunta colegei lor.

Zi plină de emoţii pentru Nadina Câmpean duminica trecută! După cununia civilă de acum o săptămână, prezentatoarea Antenei 3 s-a căsătorit religios cu fotograful Cătălin Opriţescu, bărbatul care îi e alături de zece ani. 

Ceremonia a fost discretă şi au luat parte doar familia şi cei mai apropiaţi prieteni. Printre ei, şi bunicii Nadinei, dar şi prietenii veniţi de departe, prezenţe care au sporit emoţiile frumoasei ştiriste.

„Pentru mine, faptul că bunicii mei s-au trezit de la 4 dimineaţa să vină de la 400 km distanţă, faptul că părinţii noştri au fost aici ,faptul că prietenii noştri au venit de la New York pentru noi este mai important decât orice pe lume”, a spus Nadina Câmpean pentru Antena 3. 

De altfel, Nadina a avut lacrimi în ochi pe aproape toată durata slujbei, emoţiile culminând în momentul în care preotul le-a aşezat ei şi alesului său coroanele pe cap.

„Am fost foarte emoţionată, dar mă aşteptam cumva. A venit, aşa, ca o continuare firească a faptului că de 10 ani suntem împreună. Împărtăşim o iubire şi am trecut prin atât de multe lucruri în 10 ani, încât astăzi chiar a fost o zi plină de trăiri intense”, a mai spus vedeta Antenei 3. 

Fină, cum o ştim, Nadina Câmpean a ales să fie o mireasă diafană. Dacă la cununia civilă a avut o rochie albă cu voal cu picăţele, cu mânecuţe bufante şi accente negre delicate din dantelă şi năsturei îmbrăcaţi, la altar a purtat o rochie fină din voaluri suprapuse, cu decolteu în V, mâneci străvezii şi talie frumos marcată. Şi, pentru fiecare moment, a ales câte un buchet frumos, din flori alb.

După slujbă, invitaţii au fost poftiţi să petreacă în atmosfera elegantă de la Pădurile Regale.

Cum era de aşteptat, de la fericitul eveniment nu au lipsit cele mai bune prietene ale prezentatoarei, precum Anamaria Stancu Ionescu (care a şi organizat nunta, prin intermediul firmei sale, EVENTlicious), Sabina Iosub, Paula Rusu, Andreea BraşoveanLuiza Costan (fostă jurnalistă Antena 1, mutată de ani de zile la Braşov) sau Crina Abrudan (retrasă din activitatea jurnalistică). Totodată, au fost prezenţi Joaquin Bonilla şi Ovidiu Buta. (vezi galeria foto)

Modifică Setările