Beauty

Vedetele au aflat care sunt trendurile pentru 2020 în materie de hairstyling FOTO

Vedetele au aflat care sunt trendurile pentru 2020 în materie de hairstyling FOTO camera-retro icon Vezi galeria 16 poze

Adrian Perjovschi, hairstilistul vedetelor, a făcut show la cel mai mare eveniment de hairstyling din România, unde şi-a invitat celebrele cliente.

Adrian Perjovschi şi echipa sa au anunţat trendurile în materie de beauty pentru anul 2020 în faţa a peste 300 de persoane din industrie, celebrităţi şi oameni de media. 21 de modele au defilat la Futureland, cel mai mare eveniment de hairstyling din România şi peste 30 de hairstylişti din echipa Jovsky Studio, make-up artiştii Andra Manea, Dana Petrina Madda Petcu, Iulia Ficu, stilista Luci Faur au lucrat mai bine de 12 ore non-stop pentru ca prezentarea trendurilor să iasă precum pe marile podiumuri ale lumii. 

Evenimentul „Futureland”, prezentat de Adelina Pestriţu, a debutat cu un spectacol de pictura live marca Andrei Pavel, unul dintre artiştii care au impresionat pe scena de la „Românii au talent” şi totul în faţa celebrităţilor prezente la eveniment precum Adela Popescu, Lora, Anda Adam, Geanina Ilieş, Andra Gogan, Xonia, Miki, Raluca Tănase, Jazzy Jo, Ana şi Monica Odagiu

„Pentru noi şi industria de beauty şi hair-styling din România a fost ca un Revelion seara aceasta, am intrat în noul an în materie de trenduri şi trebuie să ne aliniem cu toţii la ce se poartă. La prezentarea Futureland am avut modele care au purtat toate culorile sezonului următor: roşu, arămiu, blond, bronz ciocolatiu, galben, ginger şi neapărat albastru, culoarea anului, am avut propuneri şi pentru băieţi, dar şi pentru persoanele care au nevoie de coafuri de avangardă, statement pentru evenimente speciale. Am propus mai multe variante de tunsori pentru toate lungimile de păr, am integrat evergreen-ul pixie, dar şi bobul cu breton deasupra sprâncenelor, am prezentat coafuri gen anii '80, cu volum exagerat, păr creponat, diverse tipuri de împletituri şi braise-uri, cu cărare pe mijloc sau într-o parte. Am avut 5 coafuri de evenimente speciale, pe care le-am construit foarte sculptural precum nişte opere de artă”, a declarat Adrian Perjovschi, unul dintre hair-stylistii reper in România. 

Aflat în anul în care îşi serbează majoratul profesional în domeniul frumuseţii, Adrian Perjovschi a anunţat că va deschide cel de-al patrulea salon marca Jovsky Studio, în Bucuresti, în zona Dorobanţi-Floreasca.

„Nu există bucurie mai mare pentru mine decât să îmi pot face meseria la standardele internaţionale şi să simt că pot contribui şi eu la dezvoltarea ideii de frumuseţe şi îngrijire în România. Lucrurile s-au schimbat în bine în ultimii ani, în felul în care arată şi se simt românii în pielea lor. Este un vis împlinit pentru mine să pot mări echipa şi casa Jovsky Studio şi abia aştept să cunosc alţi oameni, care să ne dea teme noi, dintre cele mai diferite”, a mărturisit Adrian Perjovschi, specialist în transformări radicale de look. (vezi mai multe în galeria foto)