Vedete

Vedetele au alergat în Maratonul Bucureştiului. Uite cine s-a aliniat la start FOTO

Vedetele au alergat în Maratonul Bucureştiului. Uite cine s-a aliniat la start FOTO camera-retro icon Vezi galeria 20 poze

Ieri, capitala a găzduit una dintre cele mai importante competiţii sportive din ţara noastră, la care s-au înscris şi sportivi olimpici, actori şi influenceri.

Maratonul Internaţional Bucureşti, ajuns la cea de-a 12-a ediţie, a adus la start peste douăzeci de mii de participanţi, care au alergat pentru un stil de viaţă sănătos şi pentru cauze nobile. În funcţie de cauza pe care o susţin, dar şi de rezistenţa fizică, participanii au alergat 42, 21 sau 10 kilometri.

Pe lângă cei înscrişi la linia de start s-au aflat şi sportivi olimpici, actori şi influenceri, care au reprezentat cauza unor fundaţii pe care o susţin.

De exemplu, actorii din serialul Vlad au susţinut cauzele fundaţiei „Hope and Homes for Children”. Astfel, Olimpia Melinte, Victoria Răileanu, Adrian Nartea, George Piştereanu, Anghel Damian şi Ştefan Iancu şi-au dat întâlnire în Piaţa Constituţiei, gata pentru maraton.

„Adriana e o mamă cu foarte mulţi copii, care are nevoie de un cămin şi ne-am luat această cauză.”, a spus Anghel Damian.

„Pe lângă scopul personal şi practic, alt scop care te motivează mai mult. În momentul în care simţi că nu mai ai vlagă te gândeşti „băi, alerg pentru Adriana” şi atunci alergi încă 2 km fără probleme”, a spus şi Adi Nartea, care a reuşit să-şi doboare recordul personal - 10 kilometri.

„Cei de la „Hope and Homes for Children” nu invită oamenii doar să doneze, ci îi provoacă să îşi schimbe ei stilul de viaţă şi asta cred că e cel mai important”, crede George Piştereanu.

Nelipsită a fost şi Carmen Brumă, deja maratonistă cu experienţă, care de data aceasta a alergat pentru cauza fundaţiei Hospice Casa Speranţei. „A fost o plăcere şi o lecţie de viaţă să alerg astăzi împreună cu EROINELE de la HOSPICE Casa Speranţei. Viaţa merită trăită cu bucurie şi demnitate, indiferent unde e capătul ei!”, a spus Carmen Brumă.

Şi pe Nicolae al României l-am văzut la linia de start, participarea lui de la această ediţie marcând deschiderea Asociaţiei Principele Nicolae.

Printre participanţi i-am putut vedea şi pe Andreea Răducan, Monica Roşu, Larisa Iordache, Alina Dumitru, Andreea Raicu, Vlad Enăchescu, Cristi Pulhac.

Modifică Setările