News

Vedetele au împodobit bradul! Care e cel mai frumos?

Vedetele au împodobit bradul! Care e cel mai frumos? camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Este Ajunul Crăciunului şi vedetele de la noi se mândresc cu bradul pe care l-au împodobit înainte ca Moş Crăciun să îşi facă simţită prezenţa.

Fie că au copii mici - pentru care venirea Moşului este foaaaarte importantă -, fie că îşi doresc să-şi petreacă cea mai frumoasă sărbătoare din an în cel mai plăcut mod cu putinţă, alături de cei dragi, vedetele şi-au luat bradul din dotare şi l-au împodobit după propriul plac. (galerie foto)

Cu beculeţe colorate şi beteală sclipitoare, bradul divelor de la noi face înconjurul internetului, mai ales dacă se mai şi pozează în ipostaze seducătoare lângă el. Anda Adam, Elena Gheorghe, Andreea Bălan, Gabriela Cristea au postat fiecare fotografii minunate cu bradul împodobit şi sincer vă spun că nu ne-am decis care dintre el este mai reuşit.

Andreea Bălan a pozat-o pe fetiţa ei lângă bradul gata făcut şi pregătit de venirea Moşului, Elena Gheorghe este super-sexy în casă, lângă brad, Andreea Marin stătea liniştită cu căţelul şi privea globuleţele colorate, în aşteptarea Moşului, iar Simona Gheorghe a urat toturor un Crăciun Fericit!. Tot un mesaj de bine a postat şi Gabi Cristea, alături de bradul ei albit de nea.

Ce brad de vedetă este mai frumos?

foto - Facebook