Beauty

Vedetele au învăţat secretele automachiajului

Vedetele au învăţat secretele automachiajului

Ore întregi în faţa camerelor, şedinţe foto şi evenimente şi, de multe ori, chiar toate într-o zi. Câteva vedete mai curajoase au acceptat provocarea...frumuseţii şi au învăţat arta machiajului.

Make-up artistul vedetelor, Elena Ciftci, le-a avut drept modele şi eleve pe câteva dintre vedetele noastre pasionate de machiaj. În cadrul cursurilor, pe lângă machiajele sofisticate şi elegante la care au fost „supuse“, acestea au învâţat tehnici de automachiaj pentru a putea să se machieze singure atunci când au apariţii publice.

Valentina Pelinel preferă machiajul natural, dar rujul intens pe buzele voluptuoase este un atuu. În cadrul cursului, Valentina a fost machiată în nuanţe tomnatice, aplicându-se um machiaj smokey în tehnica creionului. Aceasta a încercat ţi un machiaj pin-upm în stilul anilor ’50.

Nasrin Ameri

Nasrin Ameri, prezentatoarea emisiunii „Star Matinal de Weekend“ a optat pentru un look exotic, în stilul persan, arăbesc, acesta fiind şi machiajul pe care l-ar prefera la nuntă.

Cosmina Păsărin & Make-up Artistul Elena Ciftci

Cosmina Păsărin a rămas fidelă rujului roşu, chiar şi atunci când machiajul este unul natural.

Sonia Trifan a ales un machiaj exotic.

Sonia Trifan este fascinată de frumuseţea şi exotismul Dubaiului şi a vrut să descopere tehnici şi nuanţe noi pentru un stil excentric.

Modifică Setările