Vedete

Vedetele au petrecut la aniversarea Eugeniei Şerban! Actriţa a împlinit ieri 50 de ani FOTO&VIDEO

Vedetele au petrecut la aniversarea Eugeniei Şerban! Actriţa a împlinit ieri 50 de ani FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 30 poze

Ieri, frumoasa actriţă a schimbat prefixul şi, dacă n-am fi ştiut, i-am fi dat cu siguranţă mai puţin cu 10-15 ani.

Eugenia Şerban şi-a aniversat ieri ziua de naştere alături de prieteni şi colegi de breaslă la restaurantul Acapulco din Bucureşti, cu preparate rafinate, atmosferă elegantă şi muzică pe sufletul tuturor.

Printre cei 100 de invitaţi s-au numărat Mirabela Dauer, Monica Davidescu, Adina Buzatu, Florentina Opriş, Mara Bănică, designerul Seila Gurdal, soţii Deea şi Dinu Maxer, soţii Oana şi Viorel Lis, Mihai Mitoşeru, Ovidiu Lipan-Ţăndărică, Costin Mărculescu, Sorin Mărcuş.

Cum era de aşteptat, de la această sărbătoare nu avea cum să lipsească buna ei prietenă, Dana Săvuică, graţie căreia am tras cu ochiul la această petrecere udată cu Prosecco Mionetto şi îndulcită cu un candy-bar cu prăjiturele demne de o regină.

Pentru această ocazie, sărbătorita a fost deosebit de elegantă. Eugenia Şerban a purtat o rochie lungă turcoaz, cu partea de sus petrecută, iar partea din spate încheiată în cristale, mâneci bufante şi o bijuterie prinsă în talie.

Alături de ea, s-a aflat şi fiul său Lorans Bataineh, care are 26 de ani şi care a terminat în Cehia un master în domeniul Turismului.

Iată câteva instantanee de la această petrecere aniversară. (vezi galeria foto)

Foto: Ştefan Ovidiu