News

Vedetele au testat savoarea unei cine gătite în cuptorul revoluţionar Dialog, de la Miele FOTO&VIDEO

Vedetele au testat savoarea unei cine gătite în cuptorul revoluţionar Dialog, de la Miele FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 23 poze

Miele a lansat în România cuptorul revoluţionar Dialog, în cadrul unui eveniment plin de savoare şi rafinament gastronomic, organizat împreună cu revista OK!

Noutatea care vine de la Miele a fost atracţia evenimentului de aseară, de la Miele Center, unde Chefii Adi Hădean şi Liviu Chiorpec au oferit invitaţilor un cooking show pe cinste. Vedetele au putut asista astfel la pregătirea unui peşte în gheaţă şi a unei fripturi de vită în ceară – fără ca gheaţa şi ceara să se topească. Rezultatul, în ambele cazuri, a avut un gust care a cucerit papilele gustative ale celor prezenţi.

Andreea Berecleanu

Albertina Ionescu

Cum au fost posibile aceste două demonstraţii uluitoare? Cuptorul Dialog aduce o tehnologie unică, cu unde elctromagnetice, care poate găti, de pildă, un peşte în interiorul unui cub de gheaţă, fără a-l topi. Astfel, Dialog reinventează gastronomia prin utilizarea tehnologiei M Chef, dezvoltată de Miele, care permite undelor electromagnetice să răspundă inteligent la textura alimentelor. De aici şi numele Dialog – tehnologia exclusivă Miele face ca senzorii cuptorului minune să păstreze un dialog constant cu mâncarea.

Un dialog constant şi foarte reuşit a fost, de altfel, sloganul întregii seri – dialogul Chefilor Liviu Chiorpec şi Adi Hădean cu invitaţii, dar şi socializarea în sine, încurajată de preparatele aparte pregătite de ei, printre care s-au numărat şi un biftec tartar memorabil marca Hădean, dar şi Gyoza cu foie gras. Mâncarea s-a împletit perfect cu limonadele cu arome speciale de la MAIDAN şi cu vinurile pregătite de sommelier Eduardo Garcia Del Amo.

Printre cei care s-au bucurat de toate aceste delicii gastronomice pregătite în cuptorul Dialog s-au numărat Andreea Berecleanu, Anca Serea, Albertina Ionescu, Sonia Argint Ionescu, Virgil Ianţu, Răzvan Exarhu, Livia Graur, Cristina Şişcanu, Andreea Marinescu, Cosmin Stan, Mihaela Bîrzilă, Diana Bart, Dana Săvuică, Ela Crăciun, Maria Andrei, Irina Mohora, Andreea Perju, Eugenia Şerban, Crina Abrudan, Irina Wagner, Alina Ceuşan. (vezi galeria foto)

Tehnologia din cuptorul Dialog oferă şi avantajul gătitului volumetric, astfel că orice tip de carne va fi preparat uniform, atât la exterior, dar mai ales în interior, un lucru extrem de dificil de realizat cu un cuptor convenţional. Rezultatele sunt datorate tot undelor electromagnetice, care nu ard suprafaţa mâncării, astfel că Dialog poate coace şi o pâine fără coajă. Pentru utilizatorii care doresc, totuşi, să simtă gustul clasic al pâinii sau aroma cărnii prăjite, M Chef este combinat cu o altă metodă de gătire, încălzirea convenţională.

Revoluţia gastronomică este completată de un timp de preparare unic în lume, ce poate fi şi cu 70% mai scurt. De exemplu, carnea de pui va fi perfect gătită în doar 15 minute, faţă de 45-60 de minute, iar cotletul de vită în 55 de minute, faţă de 120 de minute.

Foto: Sorin Stana