Beauty

Vedetele au testat TIXEL, o nouă tehnică de rejuvenare şi lifting FOTO

Vedetele au testat TIXEL, o nouă tehnică de rejuvenare şi lifting FOTO camera-retro icon Vezi galeria 19 poze

Mereu preocupate de imaginea lor, celebrităţile au aflat de la medicul chirurg Florin Juravle beneficiile noii tehnologii.

TIXEL, tehnologia medicală termo mecanică, ce oferă rejuvenarea tenului, lifting nonchirurgical şi tratează problemele estetie ale pielii, a fost lansată la Clinica STATERA by Dr. Florin Juravle, printr-un eveniment la care au participat specialişti din industria medicală, persoane publice şi reprezentanţi Mass Media.

Invitaţii, printre care s-au aflat şi Teo Trandafir, DJ Wanda, Iulia Albu, Corina, Ela Crăciun, Carmen Negoiţă, Livia Graur, Teodora Antonescu au aflat de la medicul chirurg Florin Juravle şi de la Radu Vlădescu, Managing Partner Med IQ Tech, distribuitorul tehnologiei, care sunt beneficiile TIXEL şi avantajele acestuia faţă de alte tehnologii de pe piaţă precum radiofrecvenţa sau laserul.

TIXEL este o tehnologie lansată de Novoxel, rodul experienţei specialiştilor hub-ului tehnologic din Israel, cei care trasează tendinţele la nivel internaţional. TIXEL se bazează pe tehnologia termo mecanică ce acţionează noninvaziv la nivelul pielii tratând problemele estetice diverse şi oferind efect de lifting şi antiaging într-o manieră mult mai avantajoasă comparativ cu alte tehnologii. Mai exact, este mai sigur, oferă mai mult confort, este mult mai uşor suportat de pacienţi la nivel senzorial, iar recuperarea este mult mai rapidă şi mai facilă (nu sunt atât de multe interdicţii ca la alte terapii).

TIXEL tratează petele pigmentare, cicatricile, acneea, vergeturile, diminuează ridurile, oferă efect de lifting facial şi efect similar operaţiei clasice de blefaroplastie. Acţionează localizat, prin contactul terminalului de titan ce difuzează căldură în ţesuturile pielii, la o intensitate şi adâncime reglabile de specialist în funcţie de obiectivele dorite. Pacientul nu simte durere, nici arsură intensă că în cazul altor tehnologii (laser, radiofrecvenţă), ci o senzaţie de căldura localizată la contactul pielii cu dispozitivul aparatului şi de căldura difuză după efectuarea tratamentului.

Tratamentul este mult mai confortabil, mai eficient, sunt necesare mai puţine şedinţe pentru rezultatul final decât alte tehnologii, la un preţ similar.

“În afară de plăcere, aici se performează act medical de cea mai înaltă calitate. M-am lăsat cu toată dragostea şi cu toată încrederea pe mâna acestor medici, pentru că aici se practică medicina”, spune Teo Trandafir.

“Dr. Juravle este un medic foarte bun, am încredere în el. El a fost cel care a asistat la operaţia mea pe coloană, pe noi ne leagă nişte lucruri foarte profunde, pot să spun ca el este în acest moment parte din familia mea. Domnul doctor are acest dar de a nu te minţi şi întotdeauna, fiind atât de transparent, îţi şi conferă încrederea de care ai nevoie şi stii că, strict ceea ce el îţi spune, aceea trebuie să faci", spune şi DJ Wanda.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările