News

Vedetele cu cele mai sexy picioare de la Hollywood!

de admin

Sunt frumoase, cu trup longilin, celebre şi nu sunt modele! Multe dintre vedetele feminine din lumea showbizului au început să îşi asigure pe bună dreptate atuurile fizice, căci ele se clasifică detaşat la femeile celebre cu cele mai sexy picioare!

De la actriţe şi cântăreţe faimoase tinere, proaspăt lansate în lumea hollywoodiană, până la veteranele filmului care par că nu mai îmbătrânesc, iată care sunt vedetele cu cele mai lungi şi frumoase picioare!

Cameron Diaz

Are 42 de ani, este proaspăt căsătorită şi este deţinătoarea unei perechi de picioare extraordinar de tonifiate, graţie antrenamentelor pe care-le practică intens.

Rihanna

Frumoasa brunetă care tot îi face ochi dulci lui Leo DiCaprio mizează adeseori pe formele sale, alegând ţinute care să îi releve picioarele atât de drepte şi de senzuale.

Gwyneth Paltrow

Adepta stilului de viaţă foarte sănătos ne bucură când apare în rochii mini, care să-i pună în valoare picioarele suple, arătând totuşi pe de-a-ntregul mult mai tânără decât ar sugera vârsta ei de 42 de ani.

Zoe Saldana

Mulatra care tocmai a născut gemeni a revenit la supleţea de odinioară foarte rapid. Iată cât de silfid îi este trupul şi cât de bine îl pune în valoare cu pantofi cu toc stiletto!

Jennifer Lopez

Ea se poate lăuda cu o pereche de picioare foarte sexy, voluptuoase, spre deosebire de colegele ei de adineauri, care sunt mai degrabă înalte şi subţiri. Frumuseţea lor, însă, este aceeaşi!

Carrie Underwood

Blondina de 32 de ani se bucură să aibă picioare bronzate şi foarte frumos lucrate, revelate cu graţie într-o rochie mini, după cum putem observa atât de bine!

FOTO HEPTA