News

Vedetele de la Hollywood care îl sprijină pe Donald Trump, puse la zid. Ce actriţă a fost jignită după ce a declarat că votează cu actualul preşedinte?

Vedetele de la Hollywood care îl sprijină pe Donald Trump, puse la zid. Ce actriţă a fost jignită după ce a declarat că votează cu actualul preşedinte? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

În Statele Unite, campania prezidenţială capătă nuanţe neplăcute.

Şi nu ne referim neapărat la atacurile murdare la adresa fiecăruia dintre cei doi candidaţi, Donald Trump şi Joe Biden, ci şi la o anume dictatură a opiniei politice instaurate în showbiz şi la Hollywood. Cumva, dacă vrei să continui să fii relevant, trebuie să-l susţii public pe contracandidatul lui Trump.

A păţit-o actriţa Kirstie Alley, în vârstă de 69 de ani. În weekend, aceasta a postat pe contul ei de Twitter că votează cu preşedintele în exerciţiu al Americii. 

"Votez cu Donald Trump deoarece nu este un politician. Am votat cu el acum patru ani din acest motiv şi voi vota din nou tot din acest motiv. El rezolvă lucrurile rapid şi va impulsiona economia foarte repede."

Această postare a actriţei cunoscute pentru rolul din filmul Uite cine vorbeşte a stârnit reacţii vehemente printre cei care o urmăresc pe conturile sociale, printre care şi vedete de la Hollywood precum Patricia Arquette, care i-au ironizat şi criticat opinia politică. Mulţi i-au replicat că este irelevantă azi la Hollywood.

Un alt star care şi-a arătat recent sprijinul pentru Donald Trump este rapperul 50 Cent. Acesta a postat pe Twitter că are de gând să voteze cu Trump, chiar dacă ştie că acestuia nu îi plac americanii de culoare.

Artistul nu este de acord cu intenţia lui Biden de a impozita cu 62 % pe americanii care câştigă cel puţin 400.000 de dolari pe an, categorie în care se înscrie şi 50 Cent. Evident că şi această postare a artistului a strânit numeroase reacţii negative pe social media.

Una peste alta, trebuie să recunoaştem că starurile care îşi arată susţinerea pentru Trump au viaţă grea, azi, la Holywood.

Comentarii

Modifică Setările