News

Vedetele de la Hollywood sunt cucerite de acest pastor sexy!

Vedetele de la Hollywood sunt cucerite de acest pastor sexy!

null

După eşecul Scientologiei, ajunsă să fie blamată şi părăsită de mai toate celebrităţile (sans Tom Cruise), trebuia să apară ceva nou pe gustul şi buzunarele vedetelor credincioase. Doamnelor şi domnilor, dacă vreţi slujbe şi preoţi altfel, luaţi cu Hillsong!

Pe site-ul de prezentare al organizaţiei se menţionează că este vorba despre o biserică penticostală contemporană, membră a bisericilor creştine australiene, înfiinţată acum 35 de ani şi care a ajuns la 100.000 de adepţi în întreaga lume.

De-aia arată pastorii care ţin slujbele acolo ca nişte surferi? Căci da, unii dintre predicatorii de la Hillsong sunt cât se poate de hot.

Carl Lentz, predicator la Hillsong, alături de Justin Bieber

Carl Lentz este unul dintre cei 12 pastori ai acestei biserici de hipsteri şi, totodată, îndrumătorul spiritual al lui Justin Bieber. În sensul că starul de 23 de ani petrece foarte mult timp în compania acestuia, ba chiar s-a mutat, într-o perioadă, în casa lui Lentz. Deşi mulţi l-au acuzat pe acest Lentz că profită de star sau chiar că i-ar fi spălat minţile, în interviurile sale, acesta lasă să se înţeleagă că nu are autoritate asupra lui Bieber.

„Nu cred că Justin este dedicat neapărat bisericii Hillsong, ci este, mai degrabă, un creştin dedicat şi a găsit o comunitate aici. Nu cred că ceea ce predic eu a avut un impact la fel de mare asupra lui precum propria lui iubire pentru Iisus. Aşa şi trebuie să fie. Ceea ce ar trebui să ajute un om să-şi schimbe viaţa nu trebuie să fie o persoană sau un predicator. Ar trebui să fie Dumnezeu.“ Trebuie să recunoaşteţi că pastorul nu e doar sexy, ci are şi vorbele la el.

Pastorul Carl, în vârstă de 39 de ani, care arată ca un star sexy din showbiz, nu este, însă, disponibil. Acesta este căsătorit din 2003 cu o fericită pe numele ei Laura Lentz (foto jos), la rândul ei pastor, şi cei doi au trei copii împreună.

Însă ceea ce ne intrigă la acest slujitor al lui Dumnezeu este aspectul lui de hipster, cum vă spuneam, acesta abordând haine sexy, blugi mulaţi şi tatuaje fără număr. Deci, în niciun caz, o ţinută modestă şi cuminte, la care te-ai aştepta de la un pastor.

Carl Lentz, invitat în emisiunea lui Oprah

Şi, cu aspectul lui sexy şi rock şi conexiunile în lumea vedetelor, chiar nu ne miră că Lentz are aproape 600.000 de urmăritori pe Instagram. Sau că biserica cu atâţia adepţi tineri şi hipsteri deţine propria ei casă de discuri care produce hituri pe bandă rulantă pe segmentul rock-ului creştin. Pentru că despre muzică este vorba la întâlnirile adepţilor Hillsong, în săli de concerte pline până la refuz.

E cam ca la slujbele din bisericile comunităţilor de culoare, cu celebrele coruri de gospel, numai că melodiile de venerare ale acestei comunităţi sunt rock şi sunt cool, astfel încât ai impresia că te afli, mai degrabă, la un concert Coldplay.

Desigur că sunt şi voci critice şi unele puternice chiar. Biserica Hillsong şi unii dintre pastorii ei hip, precum Carl Lentz, au fost acuzaţi că sunt prea îndrăgostiţi de vedete, iar ăsta nu este un lucru pe placul Celui de Sus.

Cum se apară Lentz? Dacă star power-ul îl ajută să aducă oamenii cu faţa spre Dumnezeu, atunci de ce nu s-ar folosi de lucrul ăsta? Să n-o ia pe urmele Scientologiei, însă…

Foto jos: Carl Lentz, alături de Jay-Z, în stânga.

Cine merge la slujbă?

Kourtney Kardashian

38 de ani

Hailey Baldwin

21 de ani

Vanessa Hudgens

29 de ani

Vanessa Hudgens

Hailee Steinfeld

21 de ani

Kendall şi Kylie Jenner

22 şi 20 de ani

Selena Gomez

25 de ani

Justin Bieber

23 de ani

Modifică Setările