News

Vedetele din România abandonate de părinţi. Au crescut la orfelinate sau au fost înfiate de alte familii

Vedetele din România abandonate de părinţi. Au crescut la orfelinate sau au fost înfiate de alte familii camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Acum le vedem cu zâmbetul pe buze, fie la evenimente, fie pe micul ecran, dar au avut de suferit încă din copilărie. Unele dintre celebrităţile din România au crescut la orfelinat după ce părinţii le-au abandonat. Unele au fost înfiate, altele au avut bucuria de a creşte măcar lângă bunici. 

Pe Nadine o vedeţi mereu la TVR 1, acolo are acum o emisiune de succes. Într-un interviu exclusiv ea ne-a spus că s-a luptat cu viciile de-a lungul anilor: "Am avut, acum nu mai am. Am fumat şi am băut. Mult. Mi-am dorit enorm să fiu nefumătoare, iar alcoolul să-mi producă silă. De patru ani mă bucur de acest regal. Nu mai pot bea alcool nici măcar o gură. Gândul la alcool îmi face rău de la stomac. La fel se întâmplă şi în cazul fumatului. M-am reprogramat mental. M-am folosit de tot soiul de tehnici de autosugestie pentru a schimba percepţia asupra fumatului şi a băutului de alcool.". Vedeta a avut de suferit de mică. 

Nadine a fost abandonată la orfelinat

Vedeta îşi aduce aminte de anii petrecuţi la orfelinat. Nu i-a fost deloc uşor: "Tatăl meu era african şi mama româncă. Pe vremea lui Ceauşescu nu se puteau căsători, era un fel de concubinaj al comunismului. El a plecat în ţara lui, iar ea a rămas cu noi, doi copii negri şi fratele meu alb. Mama a murit tot din cauza sistemului, la un chiuretaj. Bunica a luat decizia de a ne duce la casa de copii. Pe fiecare ne-a dus în altă casă de copii din cauza vârstei. Cel mai traumatizant a fost în prima zi, când mi-au luat hainele de pe mine şi mi-au dat hainele căminului. Am simţit o cumplită umilinţă, furie, nesiguranţă", mărturisea ea acum ceva vreme. 

Cătălin Bordea a fost abandonat de ambii părinţi

Îl vedeţi seară de seară la Antena 1, alături de Dan Capatos. Are zâmbetul pe buze, face mereu glume, dar în copilărie a trăit o suferinţă cumplită când ambi părinţi l-au abandonat. Acesta nu s-a ferit şi a povestit drama prin care a trecut, cum mama lui a vrut să avorteze, iar, mai târziu, tatăl a vrut să scape de el lăsându-l singur, la doar doi ani într-un autobuz. Ajutorul lui a fost bunica: "Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele de tată. N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam. La 12 ani, l-am regăsit. M-am întâlnit cu el o singură data"

Stephan Pelger a fost adoptat la vârsta de un an

Acum este creativ, este libertin, îşi trăieşte viaţa după bunul plan, dar copilăria lui a fost una dureroasă. Părinţii l-au abandonat de mic, de când era bebeluş. O familie cu suflet mare l-a înfiat, atunci viaţa lui s-a schimbat complet. Nu a vrut să afle nimic despre mama biologică: "Sunt înfiat de la vârstă de un an şi cred că este un dar şi o şansă în viaţă pe care o ai o dată într-o viaţă, pentru că am nimerit la o familie care nu doar că m-a adoptat, ci chiar îmi este familia adevărată, familia mea, părinţii mei. N-am avut curiozitatea nici măcar o zi să aflu care îmi sunt rădăcinile adevărate. Mama m-a încurajat tot timpul să-mi urmez abilităţile creative, deoarece, fiind artist, era un pic mai libertină decât tată. Tata era sever, dar a înţeles că nu pot să devin preot sau doctor sau avocat, era clar că un singur drum era calea mea", declara el în urmă cu doi ani. 

Florin Chilian şi-a petrecut la internat primii trei ani din viaţă

Acum îi ascultăm piesele pline de emoţie, dar viaţa lui a fost întotdeauna un roller-coaster. Florin Chilian avea doar nouă luni când părinţii s-au despărţit, iar mama l-a dat în îngrijire unor bulgari.

Din păcate, familia lui adoptivă nu avea cum ce să îl întreţină şi l-au abandonat la o casă de copii: "Aveam trei ani când am fugit de acolo şi m-am dus la bunicul meu, care m-a crescut până în clasa întâi când m-a luat mama acasă"

Foto: Facebook

Modifică Setările