Beauty

Vedetele, interesate să-şi facă analizele complete ale pielii

Vedetele, interesate să-şi facă analizele complete ale pielii

Înainte de Sărbători, vedetele au aflat cum se pot menţine mai tinere şi mai frumoase şi au fost invitate să descopere sistemul revoluţionar pentru analiză tenului, Adonia by FotoFinder, dar şi planuri de tratamente personalizate.

Atunci când vine vorba de frumuseţe şi întreţinere, vedetele investesc mereu în tratamente de ultima generaţie. Şi pentru că tehnologia evoluează cu repeziciune, clinică de estetică şi frumuseţe SkinMed a invitat mai multe persoane publice la un “test” al frumuseţii.

FotoFinder Adonia combină documentarea profesională pentru tratament cu un instrument sofisticat de analiză a tenului oferindu-vă rapoarte personalizate şi planuri de tratament. Adonia este un program high-tech pentru analiză tenului. Camera foto controlată de software te ajută să faci mai multe fotografii faciale rapid şi uşor.

Adonia vizualizează porii, petele pigmentare inclusiv arsurile solare, ridurile, roşeata şi leziunile vasculare precum şi uniformitatea pielii. Rezultatele obţinute sunt comparate cu cele ale unor persoane de aceeaşi varstă, gen şi cu acelaşi tip de piele”, spun specialiştii SkinMed.

Carmen Brumă - amfitrionul evenimentului, Adela Popescu, Octavia Geamănu, Anamaria Ferentz, Adina Halas, Andreea Perju, Cristina Cioran, Dana Săvuică, Livia Graur şi Crina Matei s-au aflat printre invitate, dornice să afle cât mai multe detalii despre noile tratamente de beauty.

“Am pornit de la ideea că frumuseţea este un limbaj în sine pe care cel mai mare înveliş al corpului uman îl foloseşte indiferent de context câtă vreme este întreţinut corect. Altfel spus, poţi purta blugi şi tricou sau cea mai scumpă rochie, poţi purta adidaşi sau cele mai preţioase bijuterii, dar ceea ce reuşim să facem la Centrul de Excelenţă în Dermatologie, Laserterapii Dermatostetică, Flebologie şi Chirurgie Plastică SkinMed este să ne învăţam pacientele să îşi poarte pielea cu încredere, mândrie şi asumare, răspândind inconfundabilul parfum al strălucirii cutanate!", spune Amalia Anghel – medic primar dermatovenerologie, doctor în ştiinţe medicale, competenţe în estetică medicală.

Carmen Brumă şi Adina Halas

"Pe lângă tratamentele şi terapiile anti-aging, de slăbire şi remodelare corporală ce constituie un fermecător cadou în prag de Sărbători, specialiştii SkinMed amintesc că progresul ştiinţific despre care se vorbeşte atât de mult, evoluţia tehnologică şi instrumentele pe care le avem la îndemână în acest moment au un singur scop: obţinerea fericirii prin frumuseţe. Când pronunţăm acest cuvânt, ne vine în minte zâmbetul bine definit, obrajii ridicaţi, pomeţii conturaţi, ochii a căror sclipire luminează un ten perfect ce respiră tinereţe. Apelarea la substanţele de umplere precum acidul hialuronic şi toxina botulinica nu reprezintă un moft.  Este exprimarea necesităţii de a-ţi păstra frumuseţea într-o lume în care totul se destramă. De a fi tu atunci când oamenii îşi pierd identitatea sub presiunea rutinei. Acesta este cel mai frumos cadou pe care ţi-l poţi oferi la sfârşit de an: frumuseţea, strălucirea, eternitatea ce îţi săruta pielea”, mai spune Amalia Anghel.

Modifică Setările