Vedete

Vedetele, mesaje de susţinere pentru Busu! Ce au spus colegii din Pro TV ai actorului?

Vedetele, mesaje de susţinere pentru Busu! Ce au spus colegii din Pro TV ai actorului?

Actorul Florin Busuioc trece prin momente grele, după ce marţi seară a suferit un infarct pe scena Filarmonicii „Oltenia“ din Craiova şi, odată ajuns la spital, a fost operat pentru montarea unui stent.

Ţinut de medici în comă indusă, miercuri la prânz, Busu de la Meteo, aşa cum este el cunoscut de o ţară întreagă, a fost transportat cu un elicopter în Capitală.

În momentul în care au aflat vestea tristă, colegii din Pro TV ai lui Florin Busuioc i-au transmis mesaje de susţinere actorului. „Hai, Busule, hai! Te rog, că mâine e frumos afară“, a fost mesajul lui Cabral, urmat de Andra: „Multă sănătate, dragă Busu! Te aşteptăm înapoi pe ecran cu nerăbdarea cu care asteptam să vină iarăşi primăvara! Îţi trimit cele mai bune gânduri, domn drag“.

Şi Cătălin Măruţă a avut un mesaj de susţinere pentru Florin Busuioc: „Uneori, viaţa ne surprinde cu furtuni neaşteptate, dar e important să ştim că soarele va apărea din nou. Ne-a dat ceva emoţii Busu aseară! Abia aştept să îl revăd pe canapea, să ne salutăm pe coridor şi să ascult vremea şi ghicitorile lui dimineaţa. Fă-te bine repede, Busu“.

Andreea Marinescu, colega de la matinal a lui Busu, le-a transmis mulţumiri medicilor care l-au salvat pe actor. „Mulţumim medicilor de la Craiova ! Oameni minunaţi care au făcut totul pentru Florin“, iar ea a fost completată de Paula Herlo, de la „România, te iubesc“: „Ne rugăm pentru Busu şi mulţumim vouă, doctori buni“. Şi Ovidiu Oanţă a avut un mesaj pentru Florin Busuioc: „Florineee! Hai, Fă-te bine! Avem multă treabă“.

Modifică Setările