Lifestyle

Vedetele s-au delectat cu preparate autentic toscane FOTO

Vedetele s-au delectat cu preparate autentic toscane FOTO camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Vedete din showbiz precum Ilie Năstase, Dana Savuică, Nicolae Voiculeţ, Ela Crăciun, Diana Bart, Alexandru Constantin, Sonia Argint Ionescu, Irina Mohora, Luana Ibacka şi Miki (ex K-pital), bloggeri, jurnalişti şi alţi 100 de invitaţi au sărbătorit, luni seara, deschiderea celei de-a doua locaţii Osteria Bella Toscana din Bucureşti. Dana Săvuică Inspirată din restaurantele de familie ale Toscanei, Osteria Bella Toscana introduce pe piaţa românească un meniu semnat de Chef Ştefan Petruţ şi inspirat din cea mai pitorească zonă a Italiei.

Chef-ul locaţiei are o experienţă de peste 20 de ani în bucătăria italiană, a locuit şi a profesat în Napoli şi Florenţa şi pune accent, în meniul gândit, pe preparate sezoniere, proaspete, simple şi delicioase.

“Mâncarea italiană autentică este o experienţă culinară aparte. Ingredientele de calitate, mereu proaspete sunt cele care fac diferenţa. Precum în autenticele osterii din Italia, meniul include preparate de bază, gătite imprecabil. Osteria Bella Toscana face cinste Italiei şi este un concept gândit în cel mai mic detaliu”, spune Andrei Pop, managerul locaţiei.

Din meniu nu lipseşte tonul la grătar cu sos roşu, pieptul de raţă cu portocală, muşchiul de vită cu gorgonzola, melanzane parmigiana, gamberi in vino bianco, tartare di salmone, carpaccio di manzo, cozze alla marinara sau diferite sortimente de paste.

Osteria Bella Toscana excelează şi la capitolul pizza, preparată din blat subţire în cuptor cu lemne, apreciată de invitaţi ca fiind cea mai bună pizza din Bucureşti.

Osteria Bella Toscana îşi aşteaptă pasionaţii bucătăriei italiane în cele două locaţii din Bucureşti, de pe strada Franceză (nr 38-42) şi de pe strada Clucerului (nr 86).

Modifică Setările