News

Vedetele s-au distrat la BIAS FOTO&VIDEO

Vedetele s-au distrat la BIAS FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

Cel mai aşteptat show aviatic al anului a atras, pe platforma Băneasa-Romaero, şi vedetele aflate în Bucureşti.

Forţele Aeriene Române au făcut spectacol şi în acest an. În anul Centenarului, organizatorii au reuşit să-i surprindă şi de această dată pe cei 40.000 de spectatori sosiţi la Bucharest International Air Show, la care au fost prezentate peste 150 de aeronave.

Startul a fost dat de către avioanele F-16 din dotarea Forţelor Aeriene Române. Au urmat demonstraţii ale piloţilor din 11 ţări. Unul dintre cele mai aşteptate momente a fost show-ul celor de la Turkish Stars, formaţie care zboară cu opt avioane de luptă Supersonice.

Cei care s-au bucurat cel mai mult au fost copiii. Ei au fost dornici să pună mâna pe avioanele şi elicopterele de la sol, să le privească pe cele de pe Cer cu ochii curioşi şi uneori cu mânuţele la urechi. Printre ei, şi copiii vedetelor sosite la eveniment: picii lui Mircea Radu, ai Andreei Bănică, ai Andrei şi ai lui Cătălin Măruţă, fetiţa Simonei Gherghe şi cea a lui Ştefan Lungu.

"A meritat! Da, a meritat să circul sâmbătă dimineaţă bară la bară (ca-n oricare din zilele şi nopţile săptămânii în Bucureşti), să fac 45 de minute de acasă până-n Băneasa, să dau 15 lei şpagă unui tip blond şi apatic care m-a lăsat să parchez în spatele unei benzinării, ca sa urmăresc parte din mitingul aviatic", a spus Mircea Radu. "Avioane de vânătoare mai iuţi ca sunetul, aeroplane colorate în formaţie de cinci care se dezintegra la un moment dat ca sa se reunească la kilometri mai sus, elicoptere controlate perfect pentru a sta pe loc, în aer, planoare cu parcurs lin şi graţios; da, un miting-spectacol. Toată admiraţia pentru piloţi. Tot respectul pentru meseria lor atât de nobilă şi periculoasă. Pe drumul de întoarcere acasă mă gândeam că mi-ar fi foarte greu ca tată, frate sau socru (!) al unui om care-şi alege meseria asta…", a mai spus Mircea Radu, într-o postare pe Facebook.

Şi Andreea Bănică şi Lucian Mitrea şi-au distrat copiii la BIAS.

Avion cu motor ia-ne si pe noi in zbor! #baneasa #aeroport #bias2018

A post shared by Andreea Banica-romanian singer (@iamandreeabanica) on