Galerii foto

Vedetele şi copiii lor, într-un parc de distracţii din Bucureşti

Vedetele şi copiii lor, într-un parc de distracţii din Bucureşti camera-retro icon Vezi galeria 23 poze

Vedete cunoscute din showbiz s-au distrat de minune, multe alături de copiii lor, la evenimentul ce a aniversat un an de existenţă a parcului de distracţii Miramagica din Herastrău. Anca Serea şi micuţii lor Anca Serea, Ellie White, Paula Chirilă, Diana Bart, Sylvia, Bianca Ioniţă, Simona Bălănescu, Irina Mohora, Ela Crăciun, Crina Abrudan, Andreea Donciu, Laura Lazăr, Ionuţ Dumitru (trupa Simplu) au petrecut trei ore de neuitat, timp în care s-au urcat în marea roata Miramagica, de unde au admirat Bucureştiul de la înălţime, au condus maşinuţele şi bărcuţele tamponabile, au sărit pe salteaua elastică, s-au învârtit în caruselul Tornado, s-au plimbat cu trenuleţul Funny Express, au concurat la Derby si au simţit ce înseamnă să sfideze gravitaţia în turnul Spark.

Anca Serea a venit însoţită de Sara, Noah şi Ava, iar Ellie White alături de Mihăiţă şi de micuţa Maria. “A fost pentru prima dată când Maria vine într-un parc de distracţii atât de mare. Mă aşteptam să se sperie de atâta lume, însă i-a plăcut. A vrut în maşinute şi în bărcuţe”, spune Ellie White.

Alex Velea a fost invitatul special al evenimentului şi a susţinut un concert care a inclus cele mai cunoscute piese ale sale. La finalul concertului, artistul a cântat “La Mulţi Ani”, timp în care pe scenă a fost adus tortul aniversar, format din 300 de acadele, pe care Alex le-a împărţit ulterior copiilor prezenţi la concert.

Vezi galeria foto!

Modifică Setările