News

Vedetele sportului, Tiger Woods şi Lindsey Vonn, s-au despărţit în weekend

de admin

Vedetele sportului, Tiger Woods şi Lindsey Vonn, s-au despărţit în weekend

Am fi băgat mâna în foc că relaţia lor atât de promiţătoare îi va aduce pe amândoi iarăşi în faţa altarului, de data aceasta pentru totdeauna. Însă duminică, faimosul jucător de golf şi schioara olimpică au anunţat, spre mirarea tuturor, că s-au despărţit.

Nu ştim cine a pus punct relaţiei începute oficial acum doi ani, însă iată declaraţiile oficiale ale fostului cuplu celebru, care ar fi decis “de comun acord” acest lucru:

”Am o admiraţie, un respect şi o afecţiune mari pentru Lindsey şi mereu voi aprecia timpul petrecut împreună. S-a purtat incredibil cu fiicele mele Sam şi Charlie şi cu întreaga mea familie. Din păcate, avem vieţi foarte aglomerate şi amândoi concurăm în sporturi solicitante. E dificil să petrecem timp împreună”, a spus Tiger Woods, în vârstă de 39 de ani.

Pe de altă parte, Lindsey Vonn, pe care chiar o vedeam alături de copiii marelui jucător de golf la turneul acestuia din Georgia, a adăugat:

“După aproape trei ani împreună, Tiger şi cu mine am decis de comun acord să încheiem relaţia. Voi preţui amintirile noastre. Din păcate, ducem vieţi încărcate care ne forţează să petrecem mult timp departe unul de celălalt. Îl voi admira şi respecta mereu pe Tiger. El şi familia sa au un loc special în inima mea.”

Despărţirea celui mai interesant cuplu din sport a fost anunţată oficial pe pagina de Facebook a frumoasei schioare de 30 de ani şi pe site-ul oficial al lui Woods. În mod paradoxal, este acelaşi mod în care au decis să facă publică şi relaţia lor amoroasă, în 2013, tot pe Facebook, după patru luni de relaţie la distanţă.

Cele două vedete ale sportului s-au cunoscut la un eveniment caritabil în 2012, unde s-au plăcut din prima. Între timp, Tiger Woods a divorţat de Elin Nordegren, căreia i-a fost infidel şi cu care are doi copii, iar Lindsey a divorţat de Thomas Vonn în 2012. Din păcate, nici noua relaţie în care s-au implicat nu le-a fost potrivită, programele încărcate şi succesul nepermiţându-le să fie împreună.

FOTO WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările